2020. június 29., hétfő

Pletyka, pletyka hátán...

Most meg kiderült,  hogy a gyerekeim apjának a járatát átrakták szerdára (eredetileg pénteken kellett volna jönnie). Tehát, szerdán a gyerekek már teremjenek Budapesten (most vidéken üdülnek a szüleimnél), igen ám, de én szerdán a magasiskola évzáró bulijába vagyok hivatalos, amit semmi pénzért nem hagynék ki a világon, ráadásul kerti parti lesz.
Pénteken is lelépek, mert feladat van (tudjátok, a vacsora). Apjuk majd látja, hogy itt zajlik az élet, nincs megállás... Ez az ember mennyit csesztetett engem annak idején bezzegországban, egek, szegényt nehezen viselem, amikor feltörnek az emlékek.

Hétfőn már indulnak a gyerekek az első táborba, izgultam, hogy hátha azt a  járatot is átrakták másik időpontra, de szerencsére hétfőn reggel 6-kor már el is repül a csodálatos Párizsba, vissza, az igaz szerelméhez, mert ugye midnannyian tudjuk itt, hogy én csak egy gyengén muzsikáló amőba vagyok* a földgolyóbison. (Nem a játék, hanem az egysejtű.)







*válogatott káromkodások, például faszkalap, féreg, hasonlók


16 megjegyzés:

  1. pedig ő az: ""például faszkalap, féreg, hasonlók""

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és akkor még én szégyellem magam, hogy milyen csúnyán beszélek róla... igazán nem elegáns... de közben meg hol ventilláljak? meg hát tényleg igaz, nem viselkedett ő szépen, nem hívja a gyerekekt stb stb (végtelenjel). és egy pillanatra ne próbáljak bedőlni ennek az embernek az illékony és olykor előforduló normalitásának.

      Törlés
  2. elnézést, hogy ismeretlenül ezt gondolom, de ezt gondolom

    VálaszTörlés
  3. Milyen érdekes az emberi elme... mikor róla írsz mindig állott, mosdatlan szag kúszik az orromba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyébként nem büdös. fiatal. mosakszik. de ettől még sajos igaz, ez az ember már nem mossa le magáról a mocsoládét.

      Törlés
    2. :D értem én értem én, de valóban a mocsoládét a víz nem viszi le :(

      Törlés
    3. most elkezdtem bízni a jósnőben, hátha tényleg itt van már a sarkon a gentleman, aki Az Igazi lesz (ezt állította a jósnő). mennyire eszetlenség vajon ilyen délibábnak hinni? :D

      Törlés
    4. Hinni jó. :) Kell a cél, meg az álom. Gentleman úton van, csak nem kapkodja el. :D

      Törlés
    5. Meg olyan is van, hogy "csak akarni kell", nem? :D

      Törlés
  4. Ahh, poshadtlelkű... :(

    Jön a Zigazi, egy kis eszetlenség belefér, hát nem? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó lenne már eszetlenkedni, igen, legalább augusztus 31-ig :)

      Törlés
  5. Én a faszkalap helyett péniszsipkát szoktam mondani, de ettől még a fasz az fasz. Kitartást! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ez jó! Bár amikor nagyon pipa vagyok, lehet, hogy nem csillapítaná az indulatokat bennem. :) Néha tényleg a faragatlan trágár szó segít rajtam. Természetesen tudom, hogy egyáltalán nem szép dolog.

      Törlés
  6. A nagyobbikom kb. 3 éves volt, békésen gurultunk haza a kocsival, amikor valami barom bevágott elénk az úton, satufék, csikorgó gumik, stb. Nem vagyunk egy különösebben káromkodós népség, pláne nem a gyerekek előtt, de akkor a férjem száján kicsúszott egy "A k... életbe!". A kicsi persze meglepődött, amikor pedig én hevesen elkezdtem magyarázni, hogy ez nagyon csúnya, a felnőttek is csak akkor mondják, ha nem figyelnek oda és nekik se lenne szabad, stb-stb., akkor egyből levette, hogy itt most valami nagy dologról van szó, és lelkesen kántálta, hogy "kujvaélet-kujvaélet". Egy darabig hagytam, gondoltam, ha nem reagálok, akkor hátha nem lesz érdekes neki - de ez nem jött be. Úgyhogy újra nekifutottam a dolognak, csúnya szó, bántja a fülünket, bánt másokat, stb-stb. "De hát az óvónéni is csúnyán beszél", mondja erre nekem. Ezen elhűltem. "Atyagatya, és mit mond az óvónéni?" "Hát azt, hogy ijgumbujgum!" Kész voltunk :D (Ez csak a péniszsipkáról jutott az eszembe.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó sztori, ijgumbujgum. :))) Cuki. Én, amikor majdnem kijön a számon a kuraélet, és olyan emberekkel vagoyk, ahol semmiképpen nem volna jó, ha valóban kiszökne a számon, de lévén, hogy olyankor nem bicskanyitogató emberekkel vagyok az jön ki, hogy a kuuuu... uuu.. tyafáját.

      Törlés

A robot kikapcsolva.