2019. június 26., szerda

Szilva az én Szabadság-szobrom

Ma éjfélkor elindulok csobbanni egyet a tengerbe. Szilva hívott. A gyereke közölte, hogy köszöni szépen a lehetőséget, de már nem csecsemő, idén már nem megy anyuval, keressen cserejátékost helyette.

Régen, mielőtt megszülettek a gyerekek, mindenhova együtt jártunk. Csak füttyentettünk, a másik meg már csomagolt. Nagyon hiányzik Szilva és az a régi szabadság.
Ritkán tudunk találkozni, együtt utazni meg már egyáltalán nem. Az ő gyereke nagy, így ő állandóan úton van, az én gyerekeim kicsik, ezért nem ugrálhatok még. Szokott ő nekem fütyülni, de nem tudom tartani az iramot. Most viszont nyári szünet van, ezért megyek. Persze bűntudatom van, hogy a gyerekek nélkül.

Az első utunk Krakkó volt, felültünk a Volán buszra a hátizsákunkkal, aztán stopoltunk, szállást nem foglaltunk, minek? Internet sem volt még akkoriban. Elindultunk úgy, hogy lesz, ami lesz. Aztán ilyenből még volt egy csomó. Meg sem tudom számolni.




6 megjegyzés:

  1. De ugye nem csak én m vagyok itt, aki nem ezt a sztorit várja?

    ... Szépnevű Bezz, tűkön ülünk, és ez fáj!!

    VálaszTörlés
  2. Szépnevű Adél, hétfőig időt kérek. Nem mintha nem feszítene szét a vágy, hogy megírjam azt, amit te is sejtesz. Addig pedig arról kell olvasnod, hogy mikor milyet úszom, és mit olvasok. Hoztam három könyvet, egyelőre nem tudom, melyikhez lesz kedvem, de egyik sem lányregény. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pihenj, töltődj fel, olvass jót, ússz nagyokat, igyál-egyél finomakat! ❤️
      Remélem, azt sejtem, amit nem is sejtek... 🤔
      Várom a hétfőt!

      Törlés
    2. És most megyünk hajózni. Szétégett a bőröm, a faktorszámok ellenére.

      Törlés
  3. Húúú, az az érzésem,az asszony rakott krumpliját vitték neked?!?! Nagyon jó nyaralást, vasald ki az idgeid, megérdemled a pihenést, bármi is történik nagyon erős nőci vagy. Bea(olvasó)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeeeem. Nem ennyire elrugaszlodott a sztori. :)

      Köszi szépen :)

      Törlés

A robot kikapcsolva.