2019. június 30., vasárnap

Donnatonna

Beültünk a teraszra a két sofőrrel sörözni, nekik hármuknak munkamegbeszélésük volt, én pedig csak mentem fare compagnia, mert Szilva hivott, nem volt kedve egyedül menni. Megittunk két-két sört, amitől egészen jó kedve lett mindenkinek, értsd hangosan üvöltve röhögtünk a sztorikon. Az utazási reklamációkról könyvet lehetne írni, annyira sok a hülyeség, hogy a gyakorikérdések ipari tanuló hozzá képest.

Állítólag a legnehezebb utasok azok, akik az all inclusive utakra fizetnek be. Volt egy, aki az utazása teljes árát vissza akarta kérni, mert sorba kellett állnia a fánkért. Egy másik meg azért, mert este 8-kor elfogyott a sushi.

Ha már legnehezebb utas... Van itt egy donnatonna. Saccra 150 kg. Kedves, mert szokott köszönni, de kicsit führer is, mert amikor a pasija odatámasztja őt a sziklák mellé a tengerbe, a lány governálni kezd, hogy a fiú mit csináljon. Például fogja meg a kezét, nehogy elboruljon. Több empátiát bezz!  Tudom, hogy nem direkt ekkora a lány,, a hormonok, egy étkezési zavar, és kész is a 150 kg. Ráadásul erről én is tudnék mesélni.

Donnatonna és a fiúja is a teraszon voltak, amikor kimentünk, éppen ettek valamit. Elkezdtük kidumálni őket, mert kígyók vagyunk ilyen az ember: ha valami különöset lát, úgy érzi, ki kell beszélnie magából. Biztos így oldjuk a feszültséget. Vagy szimplán bunkók vagyunk.
Erre rákapcsolódva mesélte el az egyik sofőr, hogy amikor ő fiatal volt, kipróbált egy ilyen lányt. Sőt, ilyenebbet. Mert nem 150 kg volt, hanem 180 kg. Persze, bátor volt, a felesége éppen altatta a kislányukat a szobájukban. Mindenesetre mi ketten Szilvával röhögtünk az előadáson, mint a hiénák. Nem lehett kibírni, ahogy a sofőr még el is mutogatta, miként hajtogattta szét a slagot (ő nevezte így) és hajtogatta szét a csajt és kereste barlangot. Aztán hozzátette, nagyon jó volt, mert nem volt semmi dolga, csak lebegni a csajon. Mintha hajókázott volna. Aúúú.
Előben nagyon komikus volt. Persze az is lehet, hogy a sör tette be a kaput, de régen vinnyogtam ennyit röhögéstől. Levegőt nem kaptunk és felváltva futottunk pisilni. Most viszont vacsorázni futunk, aztán a buliba... Ez volt a terv. Végül buli helyett egy órát gyalogoltunk a parton.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A robot kikapcsolva.