2019. június 24., hétfő

Anyatejes palacsinta

Belefutottam egy videóba vlogba mittomén, mibe videóba a youtube-on, amin egy celeb (lehet, hogy nem celeb, franc tudja, honnan kezdődik a celebség, mint olyan) a saját anyatejével süt palacsintát (amerikait, azt a kis pufit, kereket, juharszirup is dukál hozzá, mutatják), és ugyan a gyerekei már tizenévesek (13 és 16), de van még bőven fagyasztott anyatej a mélyhűtőben. A tehetséges énekesnő, aki a műsorvezetője ennek a videónak (aha, megnéztem, hivatalosan vlog) köszöni, de nem akarja és nem is fogja megkóstolni a palacsintát, amit a celeb sütött és most kínálgatja. Odahívják hát a trendi webmagazin főszerkesztőjének az öccsét, aki szintén menő (mondjuk engem irritál), és ő simán megkóstolja, úgy,  hogy tudja, az bezony anyatejjel készült.

A celeb közben kifejti, mitől lenne undibb az ő anyateje egy vadidegen tehénéhez képest. Mi a különbség egy tehén és egy nő között? Jó, hát értem. Igaza van. De ettől még a gyomrom nem szűnik meg liftezni. Akármennyire is filozófikus az idegen tehén elmélete. Oké, nekem a tehéntejtől is liftezik, gyerekkorom óta, lehet, hogy egyedül ez a bajom. A tej.

Aztán a celeb, aki régen egy gyalog blogger volt (mint amilyen én vagyok most), és akit én nagyon szerettem, mert állati jókat és vicceseket írt (de komolyan),  és akit most is szeretek (jó, hát néha már érezni, hogy kényszeredettek a témái, senki sem tökéletes, még Madonna sem, rólam aztán nem is beszélve), csak ne hallanám a hangját, mert én még ilyen női csipogást életemben nem hallottam, ha merném, még azt is leírnám, hogy urizáló budai miss piha (bezzeg, bezzeg, ne általánosíts!), és még az is lehet, hogy a kisujját is eltartja, rémes, persze előfordulhat, hogy csak irigy vagyok, mert ő már a magasban szárnyal, de ez meg nem állja meg a helyét, mert nekem nincsenek ilyen ambícióim, pláne megőrülnék, ha még csipognom is kellene hozzá (megen' elkanyarodtam), szóval a celeb elsüt egy kacér viccet: ő minden szart a szájába vesz - hozzá kacarászik. Aztán még egy kaján vigyor, amikor kifejti a tehetséges énekesnő (de tényleg az!), hogy az jutott eszébe az anyatejes palacsintáról, hogy a celeb mellbimbóját a szájába veszi, és szopja a tejet. Most azt hihetitek, hogy karót nyelt frigó vagyok, nincs min kiakadni, menő szexuálisan is ultralibsinek lenni. Kérdés, honnan kezdődik valaki frigó lenni. Vállalom, én most az vagyok. Erről az is eszembe jutott, hogy futottunk már egy kört itt a bloghálón, hogy a MILF lealacsonyító kifejezés-e vagy sem. Érdekes, azon nem borultam ki, ezen meg igen. Nehéz kiigazodni rajtam, nekem sem megy.

Az anyatej... kár bármikor is vitát nyitni a témáról, ezzel teljesen tisztában vagyok... de azért mégis elmesélem, hogy engem mennyire egy őshüllőnek néztek a francia nőtársaim, amikor a gyerekeimet tápláltam (igen, ufo voltam, undorodtak tőlem /nem mindenki, de sokan/), és én mennyire elrobotosodottnak néztem ugyanazon francia nőtársaimat, akik szülés után azonnal tápszerrel tápláltak. Most meg itt vagyok én, aki émelyeg a mélyhűtött anyatejtől, amivel nem a csecsemőt táplálják, hanem amiből egy menő szerkesztőségben sütnek a kollégáknak palacsintát: "vegyétek és egyétek, ez az én testem!" De értitek, mekkora mélyhűtő kell ahhoz, hogy még mindig legyen elrakva anyateje, miközben a gyerekei már 13 és 16 évesek elmúltak. Vagy lehet, hogy már csak egy zacsival volt, a kincstári. Bevallom, figyelmetlenül néztem, beletekertem, szóval úgy ugatok itt, hogy nem teljeskörűen ismerem a sztorit. Hamut a fejemre.

Mindegy is, lehet, hogy csak lájkvadászat volt, én meg jól bedőltem. Mindenesetre most befejezem, nem engedek többet a kísértésnek.

Mindeközben nagyon remélem, hogy soha nem téved ide a celeb, mert nem bántani akarom őt. Hm... akkor ezt az egészet most kellene a kukába dobni úgy ahogy van... szóval csak a háta mögött el akartam mesélni ezt a sztorit... De most gondolkozom, mi van, ha itt valaki más is hosszú évek óta tárolja az anyatejet, ami egy igenis értékes és pótolhatatlan csodaszer (?), tudom én, és magamra uszítom a haragját? Eddig azt hihettétek, hogy én egy szimpatikus ember vagyok, de most kiderül majd, hogy a nagyanyám vagyok.

4 megjegyzés:

  1. Figyi, ha mindennap tudsz ilyen posztot írni (esetleg többet) szerintem simán lehetsz te is híres budai celebnő-blogger :)))) Még költöznöd sem kellene.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de a nyóckerből, amit én nagyon, de nagyon szeretek, muszáj lenne költözni, különben nem lehetnék hiteles budai uriceleb. bár Budára születni kell, szóal' úgy ahogy van, bafhatom a budai hitelességet. :D

      Törlés
  2. nekem csak annyi jutott eszembe, hogy semmit, de semmit nem ennék meg a mélyhűtőből ami mondjuk kb 1 évnél régebb óta benne van. hát még anyatejet! :D mindennek szaga lesz egy idő után. mondjuk ha zombiapokalipszis lenne , akkor talán :D :D na de komolyan: biztos, hogy nem egészséges olyan régóta tárolt dolgot megenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre nem is gondoltam (nem tartok évekig a mélyhűtőbe semmit). Igazad van.

      Úgy érzem, újra meg kell néznem a videó elejét. Mi van, ha hulyeseget írtam? De vszin nem, mert hencegett, hogy az az anyatej az övé.

      Törlés

A robot kikapcsolva.