2016. február 15., hétfő

Február végéig nem megyek sehova

Szombaton a haverom, mert azt nem írhatom, hogy barátom, még azt gondolnátok, hogy járunk (brrr, micsoda furcsa kifejezés), holott nem. Mindig is idegesített, hogy lebarátozzuk a szerelmünket is. Elkanyarodtam. 

Szombaton a barátom írt, hogy vett két koncertjegyet a Balkán Fanatikra. A baj az volt, hogy nem akartam bulizni menni, mert mindkét gyerek a szüleimnél betegeskedett már napok óta. Bandi már több, mint egy hete. Még 39,6-ra is felszökik a láza. Mondjuk amikor baba volt, rendezett 41 fok feletti lázakat is. Na az nem sétagalopp. 

Ilyenkor nem tudom pontosan, hogy vett két koncertjegyet, aztán elmegy vele valaki az udvartartásából, vagy kifejezetten nekem vette a másikat, ezért rákérdeztem kerek-perec. Nekem vette. Én őt eléggé csípem, ezért természetesen nem tudtam neki nemet mondani. Otthon persze kaptam a fejemre, mert én még mindig egy kis csitrinek számítok, hiába a 40+. Jó, hát tudom, illett volna a beteg kis majmokat ápolnom. Tudom. Szerencsére ők imádnak a szüleimnél lenni. 

Vidékről még haza kellett ugranom, mert nem volt nálam a vakolat, anélkül én nem teszem ki a lábam. Kell, mert az arcomon is megjelentek a májfoltok. A szem alatti fekete karikákról ne is beszéljünk. 

A buliban feljött a "ki hány éves" téma. Basszuskulcs, kiderült, hogy én 1980-as években születettekkel járok partizni (1985, OMG). Azt hittem, egykorúak vagyunk, erre kiderül, hogy több, mint tíz évvel fiatalabbak nálam. Na jó, a barátom (akivel nem járunk) 1979-es. 
Szombaton, miután közöltem, hogy '73,  a barátom haverjának a barátnőjének (akivel nem járnak) kikerekedett a szeme, majd miután összekanalazta magát, közölte, hogy egy tízest bátran letagadhatok. Persze az is lehet, hogy csak duma volt. 

A koncert szuper volt, klassz zene, amire istenit táncoltunk, még izomlázam is lett tőle. Mást nem mesélek a buliról, maradjak meg az emlékezetetekben szeplőtlen házi egérként. 






Frissítés: azért az is sokat fiatalít rajtam, hogy rendesen ki van párnázva az arcom. Sajnos nemcsak az arcom, brrr. Mindenesetre botoxra nincs szükség.




2 megjegyzés:

  1. szia, a naplomban kaptam otletet egy majfolt elleni kremre. nekem nagyon csunya volt az arcom egy ket helyen nyaralas utan, dec vegen kezdtem el hasznalni. mindent leszedett, persze az igazi foproba majd az lesz amikor ujra napra megyek. a neve Pigmanorm es tobbniyre receptre lehet kapni (en mondjuk meg tudtam rendelni neten, valahogy talaltam egy belga oldalt)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, kipróbálom! Illetve, mire a recepthez hozzájutok... Na, de megjegyzem magamnak.

      Törlés

A robot kikapcsolva.