2016. február 10., szerda

Mh-i pletyka (folyamatos frissítés)

Ma reggel is a köröm volt a téma, de olyannyira, hogy meggyőztem magam, nekem is kell a schell lakk, vagy mi a franc. Egy körömlakk, ami nem kopik le két héten keresztül. Valentinra meglepem magam egy ilyennel. Ennyit az én fintorgásomról.



Úgy látszik, ezen az új helyemen szófosásom van.



* megnéztem: 67 millió és 60 millió

6 megjegyzés:

  1. nekem nagyon fura már a gondolat is, h munkahelyen bármilyen zenét/rádiót egymásra kényszerítsünk, el sem tudom képzelni. már csak azért is, mert lehet, h a másiknak koncentrálnia kell, vagy rossz a hangulata, más az ízlése, vagy nem tudom. szerintem közösségi térben a zenehallgatás csak fülhallgatóval etikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van!!!

      (Azért az eredeti irodámban, ahol sokáig egyedül voltam és nem hallgattam zenét és egyszer csak jött két kolléga, ők beraktak zenét, két napig furcsa volt, aztán megszoktam. Mindenesetre ma már bedugtam a fülembe a zenét.)

      (De látod, azért annyira nem kell koncentrálniuk, ha a körömmintákról dumálnak napi kétszer alsó hangon, de na, tényleg igazad van!)

      Törlés
  2. én semmilyen zene mellett nem tudok dolgozni, aminek ÉRTEM a szövegét - és egyetértek, mindenki dugja inkább a fülébe a zenéjét - az én főnököm pld szöveg nélkül fütyörészik egész álló nap (nem, korántsem olyan vidám fickó, mint ez alapján képzelnétek), amíg egy szobába voltam vele, én is kértem, hogy ne (mondjuk tök hiába, pedig jó lett volna, ha a fülébe dugja a száját :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. martine :))))

      (én sem tudok zene mellett dolgozni - a húgom meg iszonyú komplex és koncentrálós dolgokat csinál KIZÁRÓLAG zene mellett, érthetetlen)

      Törlés
    2. Jól van, jól van, nevessetek ki! :D

      (én magam is látom, hogy vannak olyan munkacsoportok, ahol szól a rádió.)

      Törlés
  3. Jól van, jól van, bedugtam. :)

    Erre most ő hallgat zenét a laptopjától. Azt mondta, kell a zene. Nem vagyunk normálisak. :)

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.