2020. szeptember 2., szerda

Csak az ördög segglyukán keresztül juthatunk haza

Első nap az iskolában, és mi máris otthon felejtettük a tesicuccot.

Tegnap csak ízelítőt kaptak a gyerekek, volt négy osztályfőnöki óra, előtte rövid, rádión közvetített évnyitó, amihez persze báli ruhában kellett megjelenniük, aztán jöhettek haza.

Azt hiszem, ez csak egy unalmaska tájékoztató... nem tudok egyebet írni, mint amit már biztos láttatok máshol, a gyerekek sorban állnak az iskolakapuk előtt, van, ahol esik is az eső. Nálunk még nem esett.

Bizonytalan vagyok, mert van egy meghívásom egy koncertre... ami zárt helyen lesz... menjek? Ne menjek? De miért rendezik meg? Grrr.

Pletyka is mindig van. Megint ettünk egy jót kedvesismerőssel, megint hozott ajándékot, megint megállt benne az ütő, amikor hazakisért és úgy látta, az ex jön vele szemben, aztán megnyugodott, hgoy megint és mégsem. Hm, egyéb pletyka nincs. De, de, van, csak nem szaftosak... Legyen akkor csak általános tájékoztató:
A tulipános ember néha ír, de tudja, hogy köztünk nem tud ki- meg berobbanni a szelerem, ezért mérsékelten ír, és ez így pont kényelmes.
Írt még Luca is, hogy ugorjak ki szeptemberben hozzá Milánó alsóba, mert annyira kedvel engem és olyan régen találkoztunk, erre lezárták a határokat. Mondom, figyi, Luká, ebből nem lesz szeptemberben lepedőgyűrés, se ki, se be. Erre fel megsértődött. Megáll a józan ész, rosszabb, mint egy princessz.
A csentológus is elkezdett teperni, hogy ő még (meg megint) ilyen csodálatos emberrel, mint amilyen én vagyok (he?) nem találkozott, és ő látja, hogy mi majd együtt fogunk élni (azért ez állati meredek fassság, de vajon miért dobál be ilyeneket? mert minden nő vágyik ilyen dalszövegekre, hogy ujjé, vegyél a szárnyaid alá? vagy mi a franc ez? egyszerűen nem érti, hogy a nem, az NEM). Mindenesetre ezt a lemezt már hallottam néhányszor és veszettül unom is, ezért leráztam n+egyedikszer. Tököm tele, akarja a hóhér az örök plasztikboldogságot és a ragasztott mosolyt*, midőn a tetőt vinné el a fejem fölül, hogy részt vehessen valami 200. agymosó tanfolyamon. Hülye.
A baj az, hogy egyéb férfiak nincsenek, nem tudok kikről jelenteni.











*ez meg Quimby... ott mondják, hogy csak az ördög segglyukán keresztül juthatunk haza.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A robot kikapcsolva.