2019. július 12., péntek

Tinder in Italy

Ha már kiugrottam Olaszországba dolgozni, gondoltam, felugrom a tinderre.

Gyerekek! Míg otthon hetekig nulla (de nulllllllla) match van, itt 5-ből 4, aztán 10-ből 9, 20-ból 19. Ráadásul itt van haj, otthon pedig egyre több és több a kopasz. Itt is ugyanazzal a fotómmal esdekelek szeretetért, mint otthon. Nem értem én ezt... Oké, valami algoritmusról beszélnek, de basszus... Nulla match??? Hetekig??? Ennyire fos vagyok??? Erre itt bárkit jobbra húzok az match??? Így esett meg, hogy ma estére 19 randit írtam be a naptárba. Kár, hogy nincs lehetőségem bárkivel is találkozni.


Máris update: aztakzrva... Lejöttem reggelizni... Ahogy itt néznek a hapsik... Bámulnak! (Nem mintha nem tudnám, hogy ez itt így működik.) Azért ennyire nem vagyok bomba. És jusson eszembe Alessandro, aki Londonba akar költöztetni. Micsoda fertő. 😂😂😂


Megint update: 9:32. Legutóbb 9:18 órakor néztem meg az órát. Azt hittem, legalább egy óra előadás lement már. Majdnem elaludtam. Délután négyig kell kibírni. Vagy ötig.

5 megjegyzés:

  1. Minden szorongó, gátlásos, csalódott nőnek (és minden nem szorongó, nem gátlásos, boldognak is) alanyi jogon kellene hogy járjon néhány olaszországi hétvége, amikor 1-2 pillantással helyreteszik az önbizalmát. :-)
    Liza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a zárójel előtti kaszt vagyok :DDDD

      Van itt pár spanyol partner is, ők sem viccelnek a pillantásokkal. A végén úgy megyek haza, hogy azt hiszem majd magamról, én vagyok Anita Ekber a szökőkútban. :)

      Törlés
  2. Bécsben is ez volt a Tinderen, biztos, hogy utazásnál felpörgetik direkt az algoritmust.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tuti, hogy ez történt. nincs rá más magyarázat.

      Törlés

A robot kikapcsolva.