2019. július 12., péntek

Nemzeti büszkeségünk

Egy konferencián ülök.

Kávéért könyörög a szervezetem.

Ez már a harmadik előadás.

Annyiszor elhangzott a Maserati, hogy most úgy érzem, nem élet az élet Maserati nélkül. Holott az iparágunknak semmi köze hozzá, hacsak annyi nem, hogy a "mi" (már-már a magaménak érzem) járműveinkbe is kell motor, de baromira nem szükséges hozzá a Maserati motor, mindenesetre a miheztartás végett legyünk tisztában vele, a minőség ugyanaz (a minőség a missziónk - mondja az aktuális előadó), hiszen Modena a motorok világa. De basszus... Csak azért, mert Modena, mindenhova behivatkozni a Maseratit, elképesztő... Jó kis hívószó. Nem csoda, hogy az emberek elkábulnak, aztán bemennek venni egyet.

Most akkor kiszámolom... Ha abbahagyom az evést meg persze minden mást is abbahagyok, akkor mától számítva 11-12 év alatt összejön az ára. Három munkahellyel.

Jó, az olcsó Maseratihoz 6-7 év is elegendő.
De nekem a drága jobban tetszik.

Apropó, láttam a hírekben a tegnapelőtti jégesőt, tegnap meg egy csomó autót, aminek ki van törve a szélvédője is, csupa kráter az egész autó. Szép nagy jégeső volt.

4 megjegyzés:

  1. elképzelem, ahogy veszel egy drágábbig típusú maseratit, és másnapra megérkezik a jégeső.:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez az... Tiszta szívás...

      Mesélte a kolléga, az ő autója is lyukas lett, mint az ementáli sajt, annyira, és csak októberre kapott időpontot a karosszéria megjavitasahoz. Hát kell ez nekem? :)

      Törlés
  2. Mindig mondom az autós ismetőseimnek: egy garázsban tartott autó a legbiztonságosabb, minden szempontból. :P

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.