2015. augusztus 21., péntek

Tegnap hazajott a dedi a korhazbol, ennek okan minket elpateroltak, mondvan ne zavarjanak a gyerekek. Apjuk nem akarta elhinni nekem, hogy bizony kipateroltak, azt hitte en akarok mashol aludni, aztan csak-csak kimondtam, hogy az anyja intezte igy. Mondta, adjam az anyjat, en meg megigertettem vele, hogy nem balhezik. Az anyja neki is elmondta, hogy a dedi baratnojenel kell aludnunk, igy vegre elhitte, hogy nem halandzazok.

Babette (micsoda nev???) szimpatikus, ismerem ot, nagyon kedves, megis ciki a szitu. Tobbet nem jovok ide.

6 megjegyzés:

  1. :( és - gondolom - megvan a repülőjegyetek, addig nem jöhettek, hiába is mondanád, hogy most azonnal viszlát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irgalmatlanul sok penzbe kerultek igy is a repjegyek... Ha megtehetnem, hotelbe mentem volna.

      Törlés
  2. Basszus. Hogy viselkedhetnek emberek így a családtagjaikkal? És egyikük sem szól rá a többiekre, nem veszi észre, hogy ez megalázó? Hihetetlen.:( gyertek haza, mi nagyon várunk szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, a gyerekek apja is kiakadt, de ilyen messzirol (Marseille) nem tud mit tenni, illteve en kertem, hogy ne is szoljon semmit, nincs szuksegem feszultsegre. Tudomasul kell vennem, hogy ezek ilyenek. Persze megmagyarazhatnam magamnak, hogy a dedi beteg, de igazabol meg ezt a ket napot velunk is kibirna, ha egy tegnapi 12 fos busit kibirt es ehhez meg ket pohar pezsgot is megivott... Szoval meg nem ott tart, hogy mumiaknet fekszik az agyaban ontudatlanul es szo szerint keszulne a halalra.

      Törlés
  3. Hát ez jó, most h kitakarítottál, összesöpörted a babérleveleket (ez ooooolyan exotikus!), kiraknak?? Dédi tudja, felfogja?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dedi tudja, o nem is akarta, hogy mashol aludjunk, de o mar annyit szamit, mint egy gyerek.

      A takaritast nem banom, bar mar alig van latszatja, menthetetlenul rumlisak.

      Ja, azt is akartam irni, hogy valoszinuleg anyos tudja jol, hogy a novere nem visel minket jol. Ha az o csaladja jon, az rendben van, de mast nehezen tur es csunyakat dumal...

      Törlés

A robot kikapcsolva.