2015. szeptember 3., csütörtök

Szandál zoknival

Ma ilyen képmutató vagyok... Hogy lássátok, tényleg nem fikázni akarom az átlagos magyar család divathoz való hozzáértését, rakok egy friss képet Bandi fiamról, akit semennyire nem érdekli, hogy mibe öltöztetem reggelként, ezt a mai outfiet is simán tűrte. Rettenetes, nem? :D 
Menet közben nyugtatgattam magam, hogy még kisgyerek, nem számít, nem kell utolsó trend szerint öltöznie meg hogy ki kell használni a szandálos időt, amihez nem kellene ez az NDK-ás zokni, de reggel már picit hűvös van, ezért nem árt, és védeni kell az őszi cipőt, hogy tovább bírja a strapát, különben is, a Pál utcai fiúk is hasonló szerelésben jártak, nem? A kislányom már más tészta... Vele nem lehet alkudozni, ha öltözködésről van szó.
Fotózni nem tudok. Lemaradtak a talpak, belefotóztam az ujjam, árnyék mindenhol.

8 megjegyzés:

 1. Szeretem a képmutató bloggereket!:)

  VálaszTörlés
 2. helyesek :) (és biztosan még sokkal helyesebbek, amikor látszódnak is rendesen :D )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jó, csak hát félek, ha majd felnőttek lesznek, kikapok, mert nem voltam tekintettel a személyiségi jogaikra. :D

   Törlés
 3. Szerintem meg igenis van charme-ja ennek a csíkos zokninak, főleg, hogy az egyik le van csúszva. Komolyan nagyon édes.
  Kislányok öltöztetésében nem vagyok otthon (sajnos), de szerintem nagyon rendben van. Egy hölgy kicsiben. ;-)

  VálaszTörlés
 4. A fiúknak van eszük, gyakorlatias szempontok alapján döntenek az öltözködésükröl, (=reggel hideg lenne mezitláb a szandálban), nem vetik alá magukat a divathóbortoknak.

  VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.