2015. november 4., szerda

BINGÓ

Hát nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál mi lesz a mikuláscsomag kör e-mailnek a forgatókönyve?

"Mikulásra ha a többség támogatja, megy a csopipénzbol. Ez esetben viszont a csopipénzt nem fizető gyerekek ki kell, hogy maradjanak az ajándékozásból."




Egyelőre többségben vagyunk azok, akik püfölik ezt a látszólag jó fej apukát. (Minket már csak így hívnak: anyuka, apuka.) Remélem, végre magába néz és észhez tér. 

8 megjegyzés:

  1. én nem tudom, hogy a mikulás ajándék mennyibe kerül, de ha ezen múlik, akkor két gyerekét szívesen kifizetem.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm az óvoda nevében!

    600 Forintról van szó. Már hárman is felajánlották(tuk), hogy befizetik, ezen ne múljon, ne a gyerekek szívják meg.

    VálaszTörlés
  3. adsz egy elérhetőséget?

    VálaszTörlés
  4. a bezzegfranciaorszagban@gmail.com -on beszélgessünk tovább, mert ide nem írom le az óvoda nevét (van alapítványuk is, oda is gyűjtenek szeretetforintot).

    VálaszTörlés
  5. jesszus...
    és aki később fizeti be egyben az egész évi csoportpénzt, annak a gyermeke majd visszamenőleg kap mikulás-csomagot??
    borzasztó, nem jó fej apuka :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. neeeem. :) nem kellett az egész éves csoportpénzt leperkálni (csak én már előre tudtam, hogy megy majd az ujjal mutogatás, tanulva a tavalyi évből), elég, ha viszonylag naprakész a kassza. csak attól kapnak kiütést, akik idén (khm, még csak két hónap telt el szeptember óta) nem fizettek semmit, illetve tavaly sem (na de ilyen nem is volt, ha meg volt 1-2, maximum 3 gyerek, ettől még nem kellene tüzet okádniuk).

      Törlés
  6. Igaziból azt nem érte, az óvoda miért engedi ezt? Ez egy ilyen ígymaradt dolog meg az átkosból? Mi van, ha en nem ünneplem ezeket az ünnepeket? Uram bocsá' zsido vagyok, kínai vagy muzulmán? A nyockerben simán lehet bármelyik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom miért engedik. igen, a nyóckerben van mindenféle gyerek, csak hát vannak ezek a fafejűek, akik szerint úgy kell élni, ahogy ők képzelik.

      Törlés

A robot kikapcsolva.