2016. március 9., szerda

Nőnapi ajándéközön

Nőnap alkalmából kaptam egy szál tulipánt az alig ismert kollégámtól. Rendes felmosóvödörben hozta, ez annyira tetszett, hogy le is fotóztam magamnak "mementónak". 

A gyönyörű fiútól kaptam egy pálcikát, rajta virág, méhecske. Vele volt egy kis flört tavaly, de tovább nem mentünk, mert elcsesztem. Túl sokat képzeltem a sztoriba (konkrétan csak húzott, én meg azt hittem, ez maga a romantika... egy 14 éves kis zöldfülű tinilány is dörzsöltebb nálam, na), ettől ő behúzta a kéziféket, abbahagyta a flörtöt (vagy mit?). Aztán telt múlt az idő, nálam felszállt a rózsaszín köd és azóta megint cuki, jókat marháskodunk, szent a béke. 

A viccesen táncoló kollégától kilenc szál nárciszt kaptam. A karácsonyi bulin táncoltatott meg, tényleg nagy Móka Miki volt.

A legszebb fiútól egy tábla csokit. Ő nemcsak szép, hanem okos és vicces is. Ő az, aki "Az angol beteg" c. filmben az indiait alakítja. 

A legokosabb kollégámtól Lindt csokit. Ő 65 éves és úgy idéz Villont, mintha most magolta volna be, hihetetlen agya van, ő is summa cum laude végezte a Műegyetemet és azóta is aktív a szakmájában. Szeretem őt, ő is szeret engem, és én ennek örülök. 

A legszimpatikusabb kollégáktól, szám szerint négytől, egy orchideát kaptam. 

Ezért éjszaka, úgy egy körül, összedobtam egy pár sivatagi rózsát, hogy megháláljam a szeretetett kollégáimnak a tegnapi gondoskodást. 

--------------------------------------

Egy ismeretlen, nem kollégától, egy ibolyát. Egy emeleten dolgozunk, minden nőt meglepett. 

A cégtől, hivatalosan, boglárkát és ajándékutalványt kapott minden nő (mert a fent felsoroltak viszont csak azoknak, akiknek akartak, nem minden egyes nőnek), ja meg persze sütit is. Mellé kaptunk még köszöntést is, sok egészséget kívántak és sok unokát. Igen. És azt is mondták, hogy köszönik, hogy mi nők szolgáljuk a férfiakat. Igen. Meg hogy inkább mi népesítsük be Magyarországot, ne a menekültek. Igen. De nálunk a vezetőség régi vágású, na jó, erről nem írok többet, mert belekeveredek az alany állítmányba.

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Illet volna megírnom, hogy 100 (150? Ha a "fiókokat" is beleszámolom) fölötti a férfiak száma. Azért úgy már nem akkora nagy kunszt, nem? :)

      Törlés
  2. Dehogynem;ne szerenykedj, örulj :-)

    VálaszTörlés
  3. nekem az (is) tetszik, hogy az opcionálisan adók közül te a szépektől és a viccestől és a nagyonokostól kaptál ;)
    a cég meg fura, de azért jó fejek a köszöntés miatt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért van egy csomó pali, akiket nem ismerek, lehet, hogy ők is leglegleg. :D

      Törlés
  4. Hát nálunk a munkahelyen a fiúk,hiába vannak többségben, még csak oda se röfögnek, hogy király csajnapot vagy mit. Úgyhogy én most irigykedem, ha szabad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a franc tudja, mit hisznek, hogy elsunnyogják ezt a napot. :)

      Törlés

A robot kikapcsolva.