2015. július 3., péntek

Tegnap

Tegnap megnéztük Saul fiát a moziban. Nem könnyű film. Valóban a székben ragad az ember, amikor vége a filmnek. 

Aztán beültünk a Gozsdu udvarba. Még mindig meglep, hogy Budapest mennyire pezseg, eszméletlen mennyi vadítóan csinos nő mászkál esténként ezeken az utcákon... Még jó, hogy ma is voltam tornázni (3. alkalommal!!!), különben elásnám magam. Ma spinkondi volt, hát a 15. perctől fogva majd megdöglöttem, a fejem belobbant, rákvörös lettem, de végig tudtam csinálni (na jó, nem állítottam rettenetes ellenállóra a bicajt). Kezdek rákattanni, jól esik, várom a következőt és várom, hogy végre ledobjam az úszógumikat.
Tegnap vacsora után még megittunk egy kávét is, gondolom ennek köszönhetem, hogy éjjel 2.30-kor még kukorékoltam. Éjfélkor fogtam magam és elkezdtem kitakarítani, ágyat húzni, pakolni, vasalni, a kicsöpögött epret kimosni a hűtőből, sőt még porszívóztam is, bíztam a vastag falakban, így most egészen vállalható az odúm. 


5 megjegyzés:

  1. Azért ha éjfél után a szomszédaim porszívóznának, nem lennék nagyon boldog :) Kivéve ha kisgyerek van, és felteszem, hogy orrszívózzák szegénykét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nem azért, hogy kimossam magam, de a közvetlen mellettem lévő lakásban nem lakik senki, másik oldalon pedig folyosó, előttem utca, mögöttem saját bejárat, felettem szintén csak befektetett lakás van. Egy szomszéddal arrébb idős bácsi, aki alig hall. Egyedül a másik sarokban lévőék hallhatták, de kizárt, ilyen falak mellett. Én speciel soha senkit nem hallok porszívózni, pedig gondolom szoktak az emberek.

      Alapvetően pedig teljesen igazad van!

      Törlés
  2. Mióta elköltöztem anyáéktól, sokszor porszívózok éjfél után, én is bízok a vastag falakban, meg alattam nem laknak. A többiek még nem szóltak :)

    VálaszTörlés
  3. Szerencsere az alattunk lako bogaras szomszedok elkoltoztek...mindenert szoltak, ha leesett egy papirzsepi, szerintem azert is...a csajnak migrenje volt...a vegen mar nekem is....most egy fiatal srac lakik alattunk...eddig nyugis...sztem besziv es alszik☺ Ma kiderul...20 fos szulinapi zsur...
    Az ilyen filmeket a fiam szuletese ôta keptelen vok megnezni, règen rengeteget olvastam errol, voltam ketszer Auswitzban...jol râ is mentem kesobb...pedig meg szeretnem nezni nagyon...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fiatal sracok jobb fejek szerintem ;)

      Ha sokat olvastal a temarol es elolvastad a film osszefoglalojat, a rendezovel egy riportot, akkor nem maradsz le semmirol... Persze, a sajat benyomas egy filmrol ertelmesebb, nem akarlak ledumalni. ;)

      Törlés

A robot kikapcsolva.