2015. július 10., péntek

Faltörő kos

Ma egy ötvenöt körüli kollégám köszöntött úgy, hogy "szia szép kolléganő". Ezen én úgy meglepődtem, hogy csak makogni tudtam és nem megköszöntem a bókot, hanem elmeséltem nekik, hogy apukámtól minden alkalommal, amikor találkozunk, kapok egy fricskát, hogy dagadt vagyok és ennél tovább már ne hízzak, mert kipukkadok. Ehhez képest tegnap vettem egy szoknyát, 38-as. Ez már-már egy normális ember ruhamérete, nem? Na jó, nyilván elméretezték, mert én eredetileg 44-es vagyok. Mindenesetre rendületlenül járok reggel 7-re tornázni, ezen a héten már négyszer voltam és még nincs vége. Ma például spinning volt, amit imádok, legszívesebben egész nap csak ülnék a bicajon és szétégetném a combjaimat a tekeréssel. A héten még csak egyszer ettem tilosat, a többi mind teljes kiőrlésű volt és rengeteg zöldség. 

Tudom, hogy az eszemet kellene villogtatni, de azon nincs mit, ezért most arra törekszem, hogy legalább a külalak legyen elfogadható, abba kevesebb munkát kell fektetni, mint az észbe. Sajnos én ilyen lusta vagyok. 

9 megjegyzés:

  1. Ne becsüld így le magad, én látatlanban is szépnek tartalak, és a bókok sem véletlenül áramlanak. A torna miatt meg nagyon büszke vagyok rád, csak így tovább, szuper vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez az, mostanában, úgy két hete özönlenek a bókok, van, aki konkrétan tudtomra adta, hogy megérne neki egy tányérviadalt (nem pofátlanul tolta az arcomba, hogy megkettyintene :D )... de azért a boltokban a próbafülke tükrében még csúnyán fodrozódik rajtam a háj, szóval még nincs vége ennek a menetnek.

      Köszi a biztatást!!! :)

      Törlés
  2. A torna okozta örömtől és endorfintól egyszerűen sugárzol, ezt mindenki észreveszi, senkit nem érdekelnek a ruhaméretek. :) ;)

    Mindent bele, így tovább! :)

    VálaszTörlés
  3. Freud harmadszorra is FEJTÖRŐ KOS-t olvastatott velem :D

    tök csinos vagy és vidám, jópofa csaj - szóval... :) a tornázást valahogy el kell tanulnom tőled (is)...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is félre szoktam olvasni, pedig én írtam. :DD

      Köszi a bókot! Tudod a receptet, gellert kell kapni és utána megy magától!

      Törlés
  4. Nem ismerlek, szoval fogalmam sincs,hogy nezel ki, keszseggel elfogadom, hogy nem vagy karcsu, de nem latok összefuggest a szepseg es a karcsusag között. Miert ne lehetnel szep köveren is? Szepnek latnak, akkor biztos az vagy. Az egy teljesen mas dolog, hogy nem vagy elegedett a testeddel, kövernek erzed magad, en elhiszem (en ha ket kilot felszedek, mar dagadtnak latom magam, szoval ertelek).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos én látok összefüggést a csúfság és az úszógumik között... :( Az a helyzet, hogy van, aki tudja viselni a túlsúlyát, de sajnos én nem az vagyok, aki tudja. De most valóban vannak emberek, akiknek így is tetszem.

      Törlés
    2. Ez a szépség és kövérség sanyarú egy kérdés, persze mindenkinek más az alakja, úgyhogy az úszógumija is, de én mindenképp azt gondolom, hogy nem szabad azt gondolnod, hogy rögtön ronda leszel, mert 44-es a blúzod! Hát micsoda dolog ez?

      Egyébként milyennek találod a spinninget? Nem túl megterhelő az ember térdének? Én is úgy szeretném kipróbálni, de mindneki borzalmas izomlázakról beszél, és rettegek:D

      Törlés
    3. Tudom, hogy igazad van. :/

      Raadasul nekem mutottek is a terdem... De nem megerolteto, mert nem rakok annyi ellenallast, amitol kidoglenek, csak annyira, hogy omlik rolam a viz, de vegig tudjam csinalni.

      Törlés

A robot kikapcsolva.