2015. június 3., szerda

Zsibbadás

Ma is lezsibbasztott. Részéről még mindig nincs lezárva a kapcsolatunk. Egyre fáradtabb vagyok, ezért tegnap már írtam az ügyvédnek, hogy lépjünk, csak hát olyan árakat adott, hogy uhh, előreláthatólag elég jól megkopasztom majd a kis megtakarításomat. Szerettem volna nyaralni, de a lelki béke miatt inkább befizetek egy gyerekelhelyezési űrutazásra.
Nem bírok dolgozni, állandóan ezen kattog az agyam. Játszik a gyerekekkel is és velem is. A gyerekeknek azt mondta, hogy megtesz mindent, hogy újra együtt legyünk, nekem meg azt, hogy inkább ne találkozzunk. Tegnap azt, hogy talán szeptemberben el tud jönni hozzánk (két hónapos próbaidő lejártakor). Teniszlabdának érzem magam. 

Még mielőtt eldöntöttem volna (áh, még most sem tudom), hogy inkább ügyvédre költök, fantáziáltam a nyaralásról, nézegettem a lehetőségeket és közben azon töprengtem, hogy apjuk mit szól vajon, hogy nélküle lelépek a gyerekkel jól érezni magam. Mert azért mindent nem lehet. A bili is úgy borult ki, hogy elkezdett nyafogni nekem, hogy milyen jó dolgom van, boldog lehetek a gyerekekkel, ő meg? 

Az olasz barátnőm megszülte a harmadik gyerekét. Egy bántalmazó kapcsolatba. Az én életem is egy kabaré, de ő aztán végképp nem piskóta.  

13 megjegyzés:

  1. Egyszerűen borzasztó ez az időszak, még élénken emlékszem, mikor én is elköltöztem a férjemtől. A gyerekek nyírták egymást, visítottak, én meg nem tudtam, hogy jól döntöttem e, és egyébként is, nagyon rosszul éreztem magam időnként. Sajnos eltart egy ideig. :-( Ám egyszer ez is elmúlik... Komolyan. Szorítok neked. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!!! Jól esik a támogatás!

      Pontosan ezt érzem én is, amit írsz.

      Törlés
  2. Nekem úgy tűnik (bár hogy látnék bele??) hogy jó úton haladsz. Csakhát... nehéz :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig azt, hogy nincs más út, csak ez.

      Törlés
  3. Ez a része a legnehezebb, de eljön az idő amikor már könnyebben veszed a levegőt. Azt nézd, hogy neked mi a jobb. Az ő lelke legyen az ő gondja, egy életed van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igaz, egy életem van és majd 87 évesen picsogjak, hogy mi a francot foglalkoztam én más lelkével? :)

      Törlés
  4. Ez nem jo strategia a volt parod reszerol, evek ôta angyali turelmed van....es o ezzel tisztaban van...egyszer nalad is be fog telni a pohar...es nem varsz tovabb...vajon gondolt-e mar o erre? Hogybesetleg nem fogsz orokke varni? Régi hosszu evekig se vêle se nelkule elso nagy szerelmemet igy kuldtem el, belefaradtam, hogy arrol szoljon az eletem, hogy râ baron a hatarozatlansaga miatt....nekunk is van sajat eletunk noknek!☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez az! Az ember elég nagyot alkalmazkodik, ha külföldre költözik, aztán még jön egy ilyen macska-egér játék hozzá, persze, hogy betelik a pohár. Az enyém eléggé tele van, de látod, az olasz lány még bírja, pedig jóval, de jóval több szart átélt, mint én. Egyedül a gyerekeket sajnálom, ők szívnak igazán nagyot.

      Törlés
    2. Igazabol a gyerekek egyszer felnonek es elmennek...akkor hajlamosak szemrehanyast tenni a szuloknek azert!!! h. egyutt maradtak es a szulo valaszol, de miattatok maradtunk egyutt...a gyerek meg csak nez....szoval irto nehez ez...(sajnos gyerekkori tapasztalat es Anyam valasza, de te sirtal h Apad jojjon vissza....utana en voltam az aki megkerdezte azt is miert maradtak egyutt....miattam plusz nagyanyai jo tanacs: a gyereknek apa kell...akarmilyen is....bla bla stb.) Szoval en azt vallom csak a gyerekek miatt soha...persze ha meg vannak erzelmek, ugy nagyon nehez donteni....teny h a gyerekeid apja jelenleg nincs nagy segitsegedre a helyes dontes meghozatalaban...sot inkabb ellenkampanyt folytat onmaga ellen.... Azt pedig nem szabad peldakent nezni, hogy a baratnod mit visel el... nagyon durva...esetleg nem artana ha a ferj felkeresne egy szakembert...a baratnod a kovetkezo alkalommal pedig a legkozelebbi gendarmerie-t :-(( Nem ismerem oket termeszetesen...de valoszinuleg felhet a ferjetol...vagy remenykedik, hogy minden jora fordul....csak aki egyszer megteszi, vszinuleg kesobb is meg fogja tenni....

      Törlés
    3. Ugy néz ki, egyet kell értenem veled. Akárhogy is szeretném, hogy rendbe jöjjünk, egyre szarabb a helyzet. Ma pénzt kért tőlem, nem keveset... Nem adok. Basszameg, hát neki kellene gyerektartást adnia, nem nekem hitelt felvenni neki. Szóval jó nagy a kaka...

      Törlés
    4. Huha! En sem adnek neki semmit! Meg mindazok utan, ami tortent kerni mereszel? Egy nagy...turot! Neki kellene inkabb bizonyitania! Neked van munkahelyed, lakasod megallod a helyed egyedulallo anyakent ket kisgyerekkel segitseg nelkul egy joval szegenyebb orszagban...O "célibataire" felnott ferfi, nem fizet gyerektartast. Egyeduli gondja uj munkahelyet talalnia (Bar most talalt vmi jo melot, nem?) Tenyleg szegyellhetne magat, igy csak egyre jobban kiabrandit teged...Bocs ha nagy a szam...nem ismerem a volt parod, hogy velemenyt alkossak rola, de teged meg igy online☺ is kedvellek, vmint elolvastam a régi blogot...es bizony voltak...vannak furcsa, nem szimpi megnyilvanulasai monsieur-nek.

      Törlés
    5. Ne is mondd! Elég szarul érint a viselkedése. :(((

      Jól esik, hogy csípsz! Nem írnál egy privi levelet az emailemre, olyan kíváncsi vagyok én is rád!!! ;)

      Törlés
    6. De szivesen irok! Hol az e-mail cimed? Fogok irni!☺

      Törlés

A robot kikapcsolva.