2015. június 30., kedd

Vakáció

Be.i.rat.koz.tam.fit.ness.te.rem.be!!! 


Van nekem egy helyes kolléganőm, aki hisz benne, hogy képes formába hozni. Engem. A dagit. Kíváncsi vagyok én erre. 

Bár ő soha nem volt kövér, de pár hónapja elkapta a gépszíj, csupa egészségeset és észszerűt eszik, a fitness megszállottja vált belőle, ettől aztán tényleg állati dögös lett és vallja, hogy belőlem is simán csinál ugyanolyat, mint ő. Hiszem, ha látom. Mindenesetre megvettem a bérletet és reggel 7-kor már ott ugráltam vele, aki nem rest és simán eljött velem, hogy bátorítson. Így most ő már két fitness terembe jár. Rendes lány! 
Elsőre kicsit izgultam, mert ez a komplexum elég jó helyen van, meglehetősen nagy, proccos budai oldalon, gondoltam majd lesznek cicuskák, de szerencsére mindenki abszolút normális és volt egy szem lány, aki jóval dagibb volt nálam. A többiek meg jóval vékonyabbak, grrr! 

Elég nagy kaka napjaim voltak, apuka megint kevert egyet a paklin, de úgy néz ki, kivédtem. Azt hiszem a kolléganőm azért is forszírozza, hogy járjak mozogni, mert a torna jót tesz a léleknek is, nemcsak a szobamérlegnek. 

A gyerekek táborban vannak. Életük első táborában. Na persze nem alszanak ott, ahhoz még kicsik. Bandi miatt izgultam, azt hittem, nála nem fog működni, de az első perctől kezdve élvezi az elmondások szerint. 

A gyerekek táborban, én pedig ennél fogva tegnap kicsit unatkoztam este, amikor hazaértem. Ki akartam takarítani, sikerült is. Félig. Mától pedig indul a programsorozat. 


2 megjegyzés:

  1. Menő vagy, csak így tovább! Meglátod mennyire jót tesz majd, mennyi stresszt le lehet vezetni a mozgással, és a csinosodás csak hab a tortán!

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.