2015. június 23., kedd

Nem rossz nekem

Én jó magyar vagyok, elég sokat nyafogok, állandóan kesergek, könnyen belekerülök a negatív önspirálba, de azért most be kell látnom, hogy nincs rossz dolgom. Holnap utazik el Linda barátnőm Görögországba nyaralganti. Eredetileg együtt szerettünk volna menni, de akárhogy számoltam, nem tudtam volna kiperkálni a nyaralás árát szorozva hárommal (még ha a gyerekek nem is teljes áron utaztak volna). All inclusive, három csillagnál több, repülő, biztosítás, költőpénz, biztonsági pénz és hopp, máris visszakerültem a start mezőre.
Aztán W. barátnőm is hívott nyaralni Nápolyba, de mivel ismerem a őt, tudom, hogy behabzsolja a környék összes kultúrprogramját, hát azt sem tudom most megfizetni, ráadásul bűntudatom lett volna gyerekek nélkül menni. Gyerekekkel Nápoly szerintem nem ideális. Ilyen korú gyerekek még ennyit nem tudnak gyalogolni, mint amennyi ilyenkor előre látható, pláne abban a nyári melegben, pláne W-vel.
Csalafinta pedig Pugliába, de őket is jól ismerem, ezért ezt is lemondtam, ráadásul nem is tudtam pontos dátumot, ami teljesen jellemző Csalafintára. Sok átszállással lehetne oda eljutni meg autót kellene bérelni és hopp, máris visszajutottam a start mezőre, nincs rá elég pénz.
Aztán Szilvalekvár hívott Horvátországba, állati jó áron, hotelbe, de basszuskulcs, Macskának pont akkor kell úszótáborba mennie. Már be van fizetve, ráadásul az egyik kis unokatesóval megy, nem akartam lemondani, különben is, fontos az úszás.
Most meg vannak ezek a rajongó fiúk, akiket le kell szerelnem magamról, mert hát na, nem kellene a nimbuszomat eljátszani pókeren... (Kivételt képez Luca, még gondolkozom, mi legyen...)

Csak ne omlana mindig minden össze, amikor apjuk jelentkezik... Sajnos "falso allarme" volt, nem szeretetből írt levelet. Szerencsére van időpontom a pszichez... Már megint jött egy kis légszomj, francba... 

7 megjegyzés:

  1. :((!!! Tenyleg mar! Ez Luca egyebkent lehetseges, hogy megkomolyodhatott ido kozben? Vagy "latin hanta"☺? Nyaralas: mi oszi es tavaszi szunetben ejtjuk meg...2-3-szor olcsobb es barmelyik deli tengerparton meg jo ido van, furodni is lehet meg...+nyugi van....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ez a latin hanta. Azért mégis jól esik, mert teper és mert azért mi tényleg jók voltunk együtt annak idején, még ma is tetszik a dolog, ahogy megismerkedtünk. Meg hát kizárt, hogy két gyerekkel bevállaljon egy komoly kapcsolatot, amire én abszolút nem vágyom, nem akarok új apukát a gyerekeknek, de azért egy kis felnőttkori izgalom jól esik.

      Törlés
  2. Akkor semmi panik! Egy kis izgalom meg nem art!☺ Lehet belole un. "komolytalan" kapcsolat is talan...en biztos nem utkoznek meg rajta....szerencsere nem vok"cul coincé"☺ felnott no es ferfi vagytok elvegre☺Jo azert elabrandozni rajta...meg ha talan nem is lesz koztetek semmi..jot tesz a moralnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt még nem is hallottam, hogy cul coincé, illetve ha hallottam is, nem tudtam hova tenni. :D

      Törlés
    2. Nalam ez alszenteskedo nyarspolgart jelent☺ kb. ez is a jelentese☺Hogyan tudnek neked privatban irni? Kerek szepen utmutatast! En egy technologiai analfabeta vok!☺

      Törlés
    3. a bezzegfranciaorszagban@gmail.com-ra írj! ;)

      Törlés

A robot kikapcsolva.