2015. június 19., péntek

nem milf (with update)

Azt sem tudom, honnan kezdjem. Talán a kályhától?

Az úgy volt, hogy az olasz lány, írt egy e-mailt, hogy megszületett a harmadik gyereke. Vele azt hiszem 2013-ban találkoztam utoljára, elég nagy havernők voltunk (sorsközösség). Együtt hordtuk a gyerekeinket Párizs alsóvárosban a városi játszóházba, hogy meg ne rohadjunk unalmunkban. 

Sara... egy igazán szép olasz lány, aki férjhez ment egy marokkóihoz, akinek testvérei már letelepedtek Franciaországban. Ez a marokkói tengerbiológus, de Franciaországban nem talál magának témába vágó munkát, ezért oxigénpalackokat fuvarozik. Sajnos, amikor munkanélküli lett, szerencsére Sara elszegődött dolgozni, de a férj nem volt maradéktalanul boldog, ezért néha elpüfölte a feleséget. Aki terhes volt. Én ezt a lányt nagyon szeretem, mert mindennek ellenére annyira pozitív és akkora hite van, hogy felnézek rá és iszom szavait. 

Sara megírta, hogy megszületett a harmadik, és elkezdtünk levelezgetni, mire egyszer szólt, hogy töltsem már fel a telefonomra a whatsappot, mondván annyi mindent el kell mesélnünk egymásnak. Feltöltöttem. Erre fel meg írt egy régi szerelem fickóm, hogy látja, whatsappozok, mizu, mizu? Vele is levelezésbe kezdtem, de szigorúan jólány-jófiú hangnemben, de aztán csak-csak kiderült, hogy szeretné felvenni a flörtölős fonalat. Nem örülök, mert még mindig szeretnék hűséges maradni a gyerekeim apjához.

Azért elmesélem Lucát (Lúká, nem Lutza, ahogy a havernőim olvasták elsőre és rögtön kaptam egy leszbi plecsnit a homlokomra). 
Amikor 2004 körül Annát tanítottam olaszra, Luca cége Dabason szerelt valami gépet, ezért ők Dabason mozgolódtak, amit megláttak Anna barátnői és rögtön zsizsegni kezdtek a talján fiúk körül. Addig-addig, míg dizsit (manapság biztos máshogy hívják) szerveztek a Mammutba (mittomén már, hogy hívták a discót), Anna pedig hívott, menjek velük, mert ők annyira nem boldogulnak az olasz nyelvvel. Szingli voltam, ráértem, mentem tolmácsnak. A lányok majd megőrültek örömükben, én meg indifferens voltam, ha kellettem, fordítottam. Igen ám, de hazafelé egyszer csak, a mozgólépcsőn mellém csapódott egy fickó dumálgatni (nem nehéz kitalálni a nevét). Arra még homályosan emlékszem, hogy fel kellett őket vinni a Citadellára is, éjszakai Budapestet megtekinteni, de amint felértünk, bumm, lekapcsolták a díszkivilágítást. Aztán snitt, mindenki ment haza. Eltelt pár nap, Anna írt sms-t, hogy az egyik fickó elkérte a telefonszámom, megadhatja-e (nem nehéz kitalálni a fickó nevét). Naná, nézzük meg, melyik volt az, gondoltam magamban. Elkezdtünk esemezgetni (ezt a szót nem /sem/ tudom leírni szabályosan), mire azt vettem észre, hogy a fizetésem zömét mobiltelefon számlára költöm. Akkoriban még nem volt a telefonon internet. Ennyire őslelet vagyok, nekem még walkmanom volt, basszuskulcs. Luca eljött Budapestre és jól összeszűrtük a levet. Aztán én is voltam nála. A kapcsolatot én szakítottam meg, mert megneszeltem, hogy ő nem akar gyerekeket, nem akar rendes kapcsolatot, ráadásul kezdett felkopni az állam a sok kurva sms miatt, amit ő persze nem értett, mert nem annyit keresett, mint egy keményen dolgozó magyar kisember (nempolitizál). Kár, mert elég vicces figura ez a Luca. Például úgy jár, mint Tony Manero. Nem ismeritek, mi? Persze, mert nem 1870-ben születtetek. 
Vele voltam, amikor megtörtént az, amire így anyaként, sikítófrászt kapok. Elmentünk bulizgatni a haverjaival, vacsora, aztán a kocsmatúra, ami már akkoriban is tök nagy divat volt Milánóban (biztos máshol is), és kicsit sok tequilát döntöttem magamban. Háromnál már nem tudtam azt mondani, hogy ÁLLJ! De Luca is ivott, igaz ő jobban bírta. Aztán beültünk a kocsijába és hazamentünk, ami nem volt 3 saroknyira az utolsó kocsmától. Nekem konkrétan filmszakadásom volt, hogy hogy a picsbe kerültünk haza, teljesen kiesett az a szakasz. Ma hálát kell adnom a felsőbb erőnek, hogy életben maradtam, sőt, hogy nem váltam nyomorékká egy autóbalesetnek hála, sőt, ami a legfontosabb, hogy nem öltünk meg senkit. Ma már mindenkit leteremtek a lábáról, aki be mer ülni az autóba részegen, aki telefonálgatni mer, aki nem az utat nézi, hanem a rádiót tekergeti. 

Szóval... Luca be van indulva, nosztalgiázik, teper és ez elég furcsa, mert elég jól esik. Pedig én azt mondtam, felrobbantok minden hidat, én többet pasast nem akarok látni. Nem tudom mi lesz ebből, de lehet, hogy majd elmesélem, ez a blog elég inkognitó, remélem! (Az a három ember, aki személyesen ismer pedig hallgasson! ;) ). 

Azért az is furcsa, hogy amíg Franciaországban döglődtem, senki pasasnak nem csillogott a szeme tőlem, egyszerűen a franciákat nem hoztam lázba. Most meg valami csillagjárás lehet, mert egy régi kollégám, akivel volt valami kis flört 1903-ban, ismét megkörnyékezett. Régi céges fotókat küldözget nekem emailen, magamról. Először le tudtam rázni, de most megint hadjáratot indított. 
Aztán van egy másik kolléga is, aki szépeket mond. Először nem foglalkoztam vele, de most már nyomasztó. 
Egy harmadik kollégámmal is jól rihi-röhizünk, de ő még tejfölszájú, nagyon fiatalka... ma kiderült, hogy 32-nek nézett. Hupsz. Akkor azért legyeskedett körülöttem... Ahogy meghallotta a valódi koromat, hátat fordított zavarában. Szó szerint makogni kezdett...
A negyedik meg tegnap, egy vén szivar. Új olasz business manek jártak nálunk, el kellett őket vinni vacsorázni, ahol bepálinkáztunk, besöröztünk (belga étterem), aztán azt vettem észre, hogy azt dumálják, a signorina (hehehehe) nélkül ne menjenek Rómába az újabb tárgyalásra (nem lesz szerintem). 
Egyáltalán nem értem, mi történik, rohadtul nem vagyok MILF, ahhoz le kellene fogynom 10-13 kilót.

Update: tejfölös bajuszú megint átjött legyeskedni, és szóltam neki, hogy vigye a fülhallgatóját, amit itt felejtett. Azt mondta, valamit mutatni akart, csak éppen csörgött a telefonom és utána leléptem... ahelyett, hogy vele foglalkoztam volna. Mondta. Rákérdeztem (na jó, kicsit cinkosan... hogy kiugrasszam a bokorból a nyulat), mit szeretne? Elmondott egy cuki malac viccet, amiből megértettem. Feldobta a labdát. De én nem csapom le. Élesek a határok. Ha 28 lennék, lecsapnám, mert helyeske.

Update2: a kollégától magyarázatot kértem. úgy néz ki, értem a virágnyelvet, mert nem eléggé virágos. konkrétan pedálozik. Eszméletlen. Mi a franc történik? Illatos hormont párologtatok, mint a kutyák tüzelés közben (vagy mi a franc)???

32 megjegyzés:

  1. Azt nem te döntöd el, hogy milf vagy-e vagy sem.:) viszont vigyázz, nem biztos, hogy örülnöd kell, ha így tekintenek rád, ugyanis annak a rövidítése, hogy 'anyuka, akit megdugnék' (mother I'd like to fuck), nem pedig 'anyuka, akivel kapcsolatot szeretnék'.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy mit jelent... Én nem akarok kapcsolatot... igaz megdugott sem szeretnék lenni.

      A milf-re azt gondoltam, hogy azok a nők, akik 50-60 évesek és dögösek. Ami nem vagyok.

      Törlés
    2. Neeem kell 60-nak lenned, elég, ha anyuka vagy.:)

      Törlés
    3. Persze azt kifelejtettem, hogy 50-60 éves anyukák, akik dögösek.

      A 20 éves anyuka is lehet milf???? Az nem ér! :)

      Törlés
  2. Szerintem egyébként itt az a lényeg, hogy tök jó, hogy vannak pasik, akik kimutatják, esetleg meg is mondják, hogy csinos vagy, kívánatos, jó fej, és Nő a javából. Semminek nem kell történnie, ez akkor is feltölti az ember( lányá)t önbizalommal és jókedvvel. Szóval hajrá, udvaroljanak csak neked ezek a pasik, a kis tejfölösszájú is bátran, te pedig élvezd és fürödj a sikerekben.

    Erre nem muszáj válaszolnod, vagy majd privátban, ha találkozunk, de te abban reménykedsz, hogy visszataláltok egymáshoz a gyerekek apjával, újra együtt lesztek, és rendbe hozzátok azt, ami nem működött? Ha nem, akkor miért érzed úgy, hogy hűségesnek kell lenned?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, akkor megfürdök. :D :D :D

      Titokban reménykedek, de az eszemmel tudom, hogy vége. Valahogy nem esik jól megcsalni őt, még ha tudom, hogy nem működik, akkor sem. Még akkor sem,ha nem fogadtunk egymásnak örök hűséget az önkormányzat és egyház előtt, akkor sem. Furcsa érzés.

      De másik titokban pedig töktitokban elfantáziáltam egy kicsit Lucán. Gubanc van a fejemben.

      Törlés
    2. Én titokban megnéztem Lucát a kisbarátaid közt, és róla én is elfantáziálgatnék!:)

      Törlés
    3. Hupsz! Az a Luca nem az aktuális Luca!!! Igaz, akit te láttál, szintén egy láng volt. Akkoriban ilyen kalandozós életem volt, aztán 2007-Ben lenyugodtam.

      Az aktuális Luca nincs a Facebookon.

      Törlés
  3. Húú, izgi poszt!

    Én is azt akartam egyébként írni, hogy ez a MILF szerintem tök pejoratív, én személy szerint nem szeretném, ha lemilfeznének. Viszont ártatlan flörtöcskékre én is vágyom! :) (ezt mondtam annak a barátnőmnek is, aki pár flörtölés után úgy belezúgott a pasiba, hogy most azt sem tudja, hogy meneküljön..szóval..)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy fórumom, ahol úgy adták elő magukat a valóban dögös anyukák (piszok régen), hogy büszkének kell lenni a milf-ségre. Lehet, hogy annál a beszélgetésnél zavarodtam meg?

      Törlés
    2. Hat ha nem poenbol irod hogy milf, meg akkor sem gaz. A pornoban hasznaljak, na es. Mind szexelunk. Akar lehetne meno is, hogy ennyire kapos vagy, hogy dugni akarnak Veled. Szerintem nem a 20 evesek kifejezesere van, arra kb a teen-t irjak, nem tudjuk szult vagy sem. A kulonbseg hogy nem 22 kilos, szoszi, tokeletes lanyka hanem szep, erett nok szexelnek (ahol a plusz 10 kilo leszaras). A milf + fiatal pasi. Illik a sztorira.

      (Ha ezerszer kiteszi legyszi torold a felesleget.)

      Törlés
    3. Én először az American pie c. Filmben hallottam ezt a kifejezést azt hiszem. Stifler anyja volt milf. ;)

      Törlés
  4. Hú, hát pezseg körülötted a levegő :D azért szerintem inkább élvezd, mint ne - jó nőnek lenni klassz!!! (én sajnos nem vagyok az, de még emlékszem rá, milyen volt... vagyis inkább hogy milyen lehetett volna, ha akkoriban nem gondoltam volna iszonyú cikinek, hogy rám néz valaki... már nem gondolom annak, csak már a kutya se néz) Szép nyarat :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítom, hogy én sem vagyok jó nő. Amikor az voltam (na akkor sem túlságosan), én nem is tudtam magamról. Mondom, ez a mostani széria szerintem megmagyarázhatatlan. Bár lehet, hogy a segítőkészségem, a szeleburdiságom, a röhögésem tetszik nekik. De a külalakom tényleg nulla, elhiheted.

      Törlés
  5. Egyszerűen csak élvezd a rád irányuló figyelmet, flörtölj kicsit, esetleg még azt, ami jól esik, bár írtad, hogy hűséges akarsz maradni. Az nem működne esetleg, ha ezt a gyerekek apjának is megemlítenéd, hogy vannak mások is rajta kívül, akik kívánatosnak tartanak, és érdeklődnek irántad? Ezzel nem segítenéd elő az újbóli.. hm valamit? Nem tudom pontosan, mit szeretnél még közöttetek, de úgy tűnik jelenleg tisztázatlan.

    A milf meg szó szerint jelent, amit jelent, de a lényeg, h anyukaként, nem húszévesen is dögösnek tartanak. ;) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem merem. Nincs kedvem a feszültséghez. Meg azért az bántó, nem?

      Törlés
    2. Attól függ, hogy adod elő. Persze nem bántóan gondoltam, vagy megalázóan, nem hinném, hogy ez egyáltalán a stílusod lenne, csak említeni, szinte véletlenül. Hátha ez pozitív lökést adna neki, vagy eszébe juthat, hogy így végleg elszakadhattok egymástól. Ilyenekre gondoltam.

      Törlés
    3. Túlságosan kötéltáncon billeg ez a mi furcsa kapcsolatunk, nem mondom el neki. Jobb békében élni. Inkább itt mesélem el, nektek. :)

      Törlés
  6. Megragadnám a lényeget, arab faszihoz SOHA NEM szabad feleségül menni, de még a közelébe sem. Tony Manero pedig gyerekkorom szerelme vagyis John Travolta, de mondjuk már én sem vagyok 20 éves...:)

    https://www.youtube.com/watch?v=uX4Adq1RU8k

    A férfiak meg rajongjanak csak körül, élvezd, ettől még lehetsz hűséges. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom. Van teljesen normális arab ismerősömnek, persze nem vagyok a felesége, nem tudhatók mindent. De ez a lány, amiket elvisel... Eszméletlen.

      Tony Manero for ever!

      Törlés
  7. Élvezd!!! Aztán majd eldöntöd, hogy lesz e folytatás. Az ilyen flörtökben az a jó, hogy te irányíthatsz. Használd ki. És szerintem is mondd el a párodnak, hogy bizony vannak körülöted legyeskedők. Hajrá, csajszi!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Rézi, kollégával nem lesz, ezt eldöntöttem. Igazad van, én irányítok. :)

    VálaszTörlés
  9. Mert egy szép okos, kívánatos nő vagy! A poszt erről árulkodik:) Légy büszke:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább szerényke vagyok... Van otthon tükör (meg mérleg is, hogy rohadjon meg :))) ) és vannak igazán csinos és szép nők a környezetemben.

      Törlés
  10. Ez nagyon izgalmas! :)

    Sarat azóta is bántja s férje?
    És nekem is volt ám walkmanem, nem vagy te olyan öreg, mint hiszed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondja, nem. De csinalt egy olyat, amitol majdnem megszult (tul koran)... Elkartyazott egy komoly osszeget. Abszolut nem ertem, hogy hogy bir vele maradni, igaz az is, hogy minden fos elethelyzetet meg lehet magyarazni...

      Törlés
  11. ☺ Most olvasgattam a regebbi bejegyzeseid. Kicsit nyaralgattunk Delen, Spanyolorszagban is☺.
    Szerintem ezek a flortre jelentkezesek mindenkeppen jot tesznek az ember onerzetenek es noiessegenek...meg ha csak platoi szinten maradnak is. Lehetseges, hogy csak te erzed soknak azt a par kilot..? Mindenesetre a kisugarzasod is mas lehet, mint Franciaorszagban volt☺ Egyebkent Sp-ban lepett meg az, hogy ott meg merik nezni a noket a ferfiak. En is teljesen elszoktam ettol Fr-ban. Talan egyszer nyitott leszel egy uj kapcsolatra, ha az exparoddal vegul megsem bekulnetek ki...bar, ahogy olvasom van râ esely☺
    A baratnod sorsa aggaszto, nagyon szeretheti azt az embert...remelem nem felelembol tart ki mellette:-((

    VálaszTörlés
  12. Régi blogon lattam a kepeideit! Jol nezel ki, szep no vagy! Essen jol a bok! De meg nem zartad le az ex? -el... ameddig ez igy v ugy nem rendezodik kozottetek, ertheto, hogy nem kell sem flort, sem komoly kapcsolat massal. Azt szerintem tudni lehet ha egy pasi csak "arra" utazik...ures szoviragok...bla bla bla☺ Azert szerintem nyugodtan be lehet zsebelni oket...mas kerdes, hogy reagal v sem rajuk az ember☺

    VálaszTörlés
  13. Hello Vivi!!! Hiányoztál! :)

    Köszi a bókot!!!!

    VálaszTörlés
  14. Szerintem a milfben nincs semmi sértő. Mármint nyilván van egy szó szerinti jelentése, de szerintem ez már rég túlmutat ezen, és csak egy csinos anyukát értünk alatta, legalábbis a környezetemben lévő pasik így használják.

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.