2016. október 7., péntek

Egyes szám harmadik személy



az egyik vezető (3., fentről le), hetek, hónapok óta rá van kattanva, de pár hete szemmel láthatóan.
az elején a lány azt hitte, illúzió, csak úgy tűnik, mintha pedálozna, de nem volt biztos a dolgában. 

persze a fickó akkor csinálja a játszmáit, amikor nincs tanú a láthatáron. igaz, a lány közvetlen kolléganője tisztán látja, hogy ez nem vízió, nem hülye ő, de így is le-lemarad egy-egy nyomulásról, mert külön szobában ülnek. 

a lány kabátban ült, mert egy hete fázik, nincs még fűtés az irodában. a faszi bement az irodájába, és látván, hogy a lány didereg, megsimogatta a vállát, aztán vállról le derékig, ezt megismételte háromszor. a lány rászólt, hogy el a kezekkel rólam! de nem vette a lapot, folytatta, ezért a lány nyomatékosan megint rászólt: le-a-kezekkel-rólam! 

más: a fickó két hete átvitte autóval a másik irodaépületbe, mert át kellett vinnie pár doksit. általában ő gyorsan vezet, de akkor 10 km/h-val. előtte berakott valami romantikus zenét (robbie williamstől valami szimfónikus jellegűt szart) és megpróbált hozzáérni a lábához, de lévén az autó nagy és széles, nem sikerült. tudja, mert a régi autójában, 10 évvel ezelőtt is pont így csinált, amikor váltott mindig hozzáért a combjához, a lány meg nem győzött rápréselődni az ajtóra. 

más: a lány scannelt, mert megint bement a szobájába a fickó. egyrészt akadályozza a munkáját, mert vég nélkül dumál, másrészt már nem hajlandó egy légtérben maradni vele, így amikor a fickó bement, a lány inkább kiment a folyosóra scannelni és persze a fickó ment utána. hozzáérintette a vállát (és a hasát, brrr), és azt mondta: hiányoztál. a lány nem válaszolt. inkább úgy tettem, mintha nem működne a fénymásológép, amelyen scannelt, ezért gyorsan bement tollért az irodába, ürügynek, hogy kerülje őt, ahogy csak lehet. visszament a fénymásológéphez, erre a fickó azt mondja: majd ha álmodok veled, szólok. erre annyit mondott, próbálva (hibásan) elviccelni a szitut, hogy majd azt mesélje el, hogy rémálom volt-e.

egy hete kilógott a lány dereka a farmer és a blúz között, a fickó hozzáért a jéghideg kezével és mondta, hogy nagyon szexi. a lány nem vette észre, hogy mire készül, a monitort bámulta, dolgozott, a fickó hátulról támadott.

tegnapelőtt átjött a cég legokosabb kollégája a titkárságra, sztorizgatott, a lányok röhögtek. a nyomuló nem volt itt, beteg volt, hazament. tegnap rápirított a főtitkárnőre, hogy mit keresett itt a legokosabb (honnan tudta? jah, hogy valaki köpött, de ki, ha az emeleten nem volt rajtuk kívül senki, csak az alfőfőnök?), a kolléganő meg hebegett-habogott, nem tudta, mire vélni a kérdést. a nyomuló mondta, hogy ide, ebbe az épületbe nem jöhet senki, akinek nincs itt dolga. jah, hogy ezt eddig nem tudták a titkárságon. a legokosabb kolléga miért nem mehetett volna a titkárságra? máskor is ment, eddig nem volt gond. a legokosabb szimpi, cuki, mit tudták ők, hogy miért megy, mi dolga lehetett máshol? hozzájuk csak benézett, dumálni velük. ugyan sosem szokott, de most ment, fasz tudja miért. röhögtek, mert sztorizgatott. az alfőfőnök meg ideges lett ettől (három irodával arrébb). a lányok látták, hogy téblábol az ajtaja előtt, mert mindent látnak a kamerákon, ami a folyosókon folyik. valószínűleg az alfőfőnök köpött, mert tegnap jól lebaszta a főtitkárnőt a nyomulós. de miért nem a legokosabbnak szóltak, hogy ilyet nem lehet csinálni, hogy csak úgy átmegy a titkárságra beszélgetni? a nyomulós azt mondta a főtitkárnőnek, hogy ezzel a másik kirúgta maga alól a széket, de ő megvédte őket az alfőfőnök előtt. (he?)

tegnap, miután lebaszta a főtitkárnőt azt is mondta (csak a főtitkárnőnek), hogy őt (főtitkárnőt) átrakja a másik épületbe dolgozni, mert itt nincs rá szükség (de van, mert ha a másik lány elmegy szabira, akkor itt már nemcsak a referensi munkát nem végzi senki, de titkárság sem marad, nincs aki a bejárati ajtót nyissa, nincs, aki fogadja a futárokat, aki teát, kávét főzzön (napi 5-6-7-8-sok), nincs, aki vegye a telefonokat, soroljam? 
miért akarja elpaterolni a főtitkárnőt? azért, hogy a másik tök egyedül maradjon és onnantól nem marad tanú. 
az alfőfőnök 9-re jár dolgozni, egyébként teljes apátia, szarik mindenre. a fickó meg már csomószor az ajtóban várja a lányt, reggel 7:30-kor, hogy kokettáljon. az emeletükön senki nincs rajtuk kívül. ha itt egyedül marad, az gáz. értitek miért. nem marad tanú. 

beszélt a hr-es barátnőjével is, aki azt mondta, a lánynak reszeltek, ugyanis úgy fogja intézni a dolgokat, hogy senki ne tudjon semmiről és nem neki fog hinni a társadalom. mert ritka az, hogy a nőknek hisznek ilyen esetben, pláne, ha nincs tanú. 
a nők nem azért járnak miniszoknyában, mert tetszik nekik és azt viselnek, amit akarnak, hanem azért, hogy gerincre vágják őket, ugye. 

már mesélte a kolléganőjének is, aki történetesen a barátnője, de képzeljétek, nem hitt neki. azt mondta, a fickó mindenkivel nagyon cuki. na ja, de nem simogatja a kolléganőket válltól derékig (x 3), nem bökdösi a derekukat, nem mondja nekik, hogy szexi, nem ül be hozzájuk órákat pofázni, nem követi őket, nem tesz célzásokat. és még mennyi szösszenetet tudna mesélni... 

mindez azért, hogy maradjon nyoma. 

https://csakazolvassa.hu/2016/10/07/a-gyenged-eroszak-1/#more-20319 

13 megjegyzés:

  1. Ó, basszus. Ez nagyon nem hangzik jól. Én is jártam ebben a cipőben, de szerencsére a pasi egyszer hibázott, és akkor tanuk előtt ordítottam le, kábé egy sugárhajtású repülő hangerejével, azóta nyugtom van.
    Nincs a lánynak magasan egy jóbarátja, aki segíthetne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs. Tul magasan fonok. De utanaolvastunk a szakirodalomnak, leallitjuk.

      Törlés
  2. Két dolog jutott eszembe hirtelen:
    1. Gázspray lehetne nála
    2. Ha megpróbálna visszataszítónak látszani, amíg esély van rá, hogy a pasi zaklatja. Nem tudom, pontosan hogy kell. Pl. bejelenti, hogy vmi betegsége van, máshogy öltözködni, valami amit nem gondolnál róla, de egy férfi szemében gáz? Sajnos nekem 0 tapasztalatom van, de dühít a dolog, jó lenne segíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remelem, gazsprayre nem lesz szukseg. De a tobbi otlet jo. Burka, uj pasi stb.

      Törlés
  3. Ezért jobb országokban a főnököt kirúgják szexuális zaklatásért. Basszus, hogy lehet ezt elviselni? Nagyon sajnálom a csajt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt kizart dolog, hogy a fonokot rugjak ki. Inkabb a lanyt. Pfff. Tiszta mobbing erzesem van...

      Törlés
  4. A lánynak kell erősnek lennie.Nem elmenni onnan behúzott vállakkal meg csendbe maradni ha fogdossák.Erőteljes hangon, határozottan felszólítani a férfit keményen a szemébe nézve hogy álljon le, pontosan megnevezve az őt sértő viselkedést.(Hagyja abba a vállam simítgatását....Ezt mégegyszer nem merje megtenni hogy hozzámér...stb.)Csak a munkával kapcsolatos kérdésekre válaszolni, bizalmaskodás esetén ugyancsak keményen határozottan kikérni magának hogy mit képzel maga, semmi köze hozzá stb.Ne az ijedt nyuszit lássa a nőbe a férfi, mert addig azt fog vele csinálni amit csak akar.Legyen a testbeszéde is határozott, egyenes büszke testtartás, nézzen a férfi szemébe, húzza ki magát.Nem szabad áldozatnak látszania.
    Csak magára számíthat.Mert tanú nélkül egy bíróság se add neki igazat.
    mariann

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem konnyu. Az embert beszarartjak, csak pislogunk, hogy mi a fasz (bocsanat) tortenik, nem vagyunk jartasok az ilyenben, persze, hogy keruli, persze, hogy azt sem tudja, mi van. Innentol valtozzon meg, tobbet ne legyen kedves, csak pokroc, mert egy faszi kikezdett vele? De amiket irsz, teljesen jo, igy kell csinalni. Az is baj, hogy minket noket alsobbrenduknek tekintenek, a csicskaknak, akik kavefozesre jok, masra nem. Gaz.

      Törlés
  5. Én elkezdenék nagyon gyorsan állást keresni. Sajnos esélytelen szerintem bármi. Személyes tapasztalat, hogy kb mindegy mit csinál ilyenkor az ember. Nekem ezek a "bácsik" elég rendesen megkeserítették a húszas éveimet. Nagyon boldog vagyok, hogy megöregedtem annyira, hogy már nem tűnök friss húsnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapvetoen en is igy erzem, es ha enyleg sulyos az eset, nincs mas hatra, valtani kell.

      Törlés
  6. Ezt muszáj belinkelnem: http://wmn.hu/2016/10/07/a-12-leggyakoribb-ok-ami-miatt-egy-not-kirughatnak-a-munkahelyerol/

    VálaszTörlés
  7. lehet, hogy túl sok akciófilmet nézek, de azt úgy nem lehetne, hogy telefonnal felvenni, amikor bájolog a lánnyal ez a pöts? vagy csak beblöffölni neki, hogy felvett a lány pár ilyen fröcsögést?
    (bocsánat, ha béna, csak ötletelek, hogyan lehetne könnyebb a lánynak...
    borzasztó, hogy ilyen pasik egyáltalán léteznek... :( )

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.