2016. január 13., szerda

Pletykalap

Hétfőn kiugrunk egyet dolgozni Olaszországba. Tegnap a partnernek írtam egy századik e-mailt, de ő erre a levelemre nem válaszolt, viszont küldött egy sms-t, hogy vigyek magammal fürdőruhát, mert ismer a környéken jó szabadtéri termálfürdőket, egyik este elmehetnénk, ha lesz kedvem. Azt miért nem írta oda, hogy a másik két kollégám is hozzon fürdőruhát? Most mit csináljak? Szóljak a srácoknak? 

Ezzel a partnerrel összesen kétszer találkoztam eddig, nem akarom azt gondolni, hogy ez már flört. Szerintem ez csak cukiskodás. Remélem, tényleg csak kedvességből akar elvinni pancsolni, de akkor meg igazán lehetett volna annyi esze, hogy a srácokat is odaírja az sms-be. Francba, nincs kedvem konfliktusokhoz. Az a helyzet, hogy a tudjátokmelyik kolléga folyamatosan feni a fogát, én meg nem győzök NEM válaszolni a feldobott labdáira (például elküldtem neki a hotel címét, mert kérdezte, erre ő kimásolta és elküldte nekem a hotel egyik szobájának az ágyát. Értitek! Forog a gyomrom. Hát én erre kurvára nem válaszoltam. Aztán a másik: az olasz partner elküldött olyan anyagot, ami a sajátjuk, azaz tilos sokszorosítani és továbbadni harmadik fél számára, mire a kollégám írja nekem, "mennyi titok". Erre sem válaszoltam. Talán megérti, hogy hiába erőlködik). 
Ha kiderül, hogy a taljánnal megyek el este termálfürdőzni és nem vele dugni velük várost nézni, majd biztos duzzogni fog, mert ő ilyen sértődékeny, elkényeztetett egyke, de én már most leszarom. Százszor elmondtam ennek a hülyének, hogy ne reménykedjen és ne célozgasson. Egy ideig leszáll a témáról, aztán megint kezdi előröl. Tököm tele. Van, amikor hetekre leáll, olyankor azt hiszem, hogy felfogta. Aztán mégsem. Pedig elvileg okos mérnökember, aztán tessék. De nem is értem, hogy képzeli. Éldegél a látszólag csodálatos házasságában valamint a remekül teljesítő gyerekeivel, közben meg csesztet. Mire jó ez? Nem azt állítom, hogy én szent szűz vagyok, de amíg kapcsolatban éltem nem ragasztottam szarvakat. Persze, tudom én, a hapsik másik bolygóról érkeztek. 

11 megjegyzés:

  1. hú, és te elmész fürdőzni ezzel az olasszal? azta! :-O (teperős kolléga kritikán aluli!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. el én! majd csavarok magam köré egy óriási nagy fürdőlepedőt, hogy ne lásson fürdőruhában. :D

      az olasz alacsony, kopasz, kicsit sem a zsánerem, de szimpatikus, szépen beszél, ráadásul kirándulgatni nagyon szeretek.

      Törlés
    2. úgy értem, szépen beszéli az olasz nyelvet.

      Törlés
    3. Tamko-nál "tepertős" kollégát olvastam :D
      jajj... :D

      Törlés
  2. Tele van a város ilyen remeknek álcázott házasságokkal, kiábrándító.

    VálaszTörlés
  3. Ez így kívülről csupa izgalom, de belülről biztosan nagyon terhes lehet. Amúgy meg ja, szólj a fiúknak is, hogy vigyenek fürdőruhát! Így duplán be vagy biztosítva minden oldalról. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nem akartam a kolléga előtt fürdőruhában mutatkozni, brrr.

      Törlés
    2. Jaj, ne legyetek már ilyen uncsik. Menj el nyugodtan fürdőzni, nem kell a fürdőlepedővel sem bohóckodni, a strandra is kimész fürdőlepedő nélkül. Utána még egy jó vacsi is belefér, nem jelent semmit, érezzétek jól Magatokat.

      Törlés
  4. IKL, kedvenc bliggerem udv nalam!

    Sajnos a furdozes nem jott ossze.

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.