2015. december 11., péntek

Hétfőtől péntekig

Írok valami örömtelibbet, mint az előző, mert azon felül nem történt semmi rossz, hogy a gyerekeim apja ma éjjel elküldte a válási papírt, hogy írjam alá és küldjem el neki. Sajnos továbbra sem áll velem szóba, közli, amit közölni akar és a pofámba vágja a telefont. Rendes ember, na.


Voltunk céges partin szerdán. Semmi extra. Kicsit jó volt, kicsit unalmas. Nem a cég fizette, hanem mi, ki-ki alapon. Nincs 13., nincs jutalom, nincs caffetteria.  Azért van jó is, támogatták az egyik gyerekkórház alapítványát, nem lehet rosszat mondani róluk. 


Az olasz mámmával összebalhézott a gruppenführer óvónő. Az volt a probléma állllllllítólag, hogy a kisfiú nadrágja a térdéig ért, a csoportnak pedig ki kellett ugorni a Vörösmarty térre karácsonyi vásárt nézegetni. Franc tudja, szerintem minimum a bokájáig ért a nadrág. Azt mondja mámmá, hogy a gruppenführer még a gyámügyesekkel is megfenyegette őket. Nem tudom ki túloz. De látszott, tényleg balhé van. 
Persze amikor a mámmá elment, az óvónő mindent elmondóan összenézett a seggnyaló anyukával. Szemtanú voltam, mindent láttam.


Menni kell Olaszországba januárban, már várom. Mondjuk pont jön a pedálozós kolléga is, előre zsibbaszt a gondolat, de szerencsére jönnek mások is.


Egyre több a munka a munkahelyen, komolyan nem győzöm, egész nap kapkodás, futás, tűzoltás. Az a jó, hogy szeretem a munkámat és egyre több kollégám csíp, már az új részlegemen is teljesen feloldódtam. Azért amikor közéjük kerültem elég görcsös voltam.



Kaptam egy privát fordítási melót és le kellett mondanom, nem tudtam volna elkészülni vele határidőre. Lepasszoltam a 33 éve barátnőmnek, akinek remek férje van és nem cseszteti, hogy nem talál munkát a görög kisvárosban. Annyira szimpatikus mindkettő, nem görcsölnek.



A baj az, hogy Macska egy förtelmes csúnya babát nézett ki magának karácsonyra. Cicciobello. Az, amelyik beteg. Meg kell gyógyítani. A baba 20.000 forintba kerül. Szerintem ez csúnya nagy lehúzás egy ilyen randa babáért. Kiborulok, ennyi rohadt sok pénzt kiperkálni egy ilyen csúfságra...



Azt hiszem nem lettem valami túl pozitív. Ráadásul a nagy barátom elutazott nyaralni és csak 28-án jön vissza. Mindig ilyenkor megy nyaralni, de nálam meg pont most van nagy kaka a fazékban.

6 megjegyzés:

  1. :(((

    Valamiert azt hittem, nem vagytok osszehazasodva. Sovany vigasz, de meg mindig jobb, mintha elrabolna toled a gyerekeket, tudod, hallani ilyen hireket: az apuka a vilagvegen a gyerekkel, az anyuka meg felorult a fajdalomtol, rendorseg tehetetlen, nemzerkozi egyuttmukodes akadozik. Kitartast! Van egy tok jo tamogato csaladod!

    Es, megveszed neki a babat? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, nem voltunk rendesen összeházasodva, csak bíróság előtt, hivatalos élettársi kapcsolatot kötöttünk, az ún. PACS.

      meg. :(

      Törlés
  2. a babától én is kiborulnék... aaaaa...
    mondjuk nekem idén könnyű dolgom van, ezer dolgot felsorolt a pulya, van miből válogatnom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most rendeltem meg, fél órája és még nem igazolták vissza. grrr!

      sajnos a nagyáruházban nem 20, hanem rögtön 25.000 Forint. megáll az ész.

      Törlés
    2. oh, bakker, ez rablás... :O

      viszont, ami fontos, hogy a lányod boldog lesz :)
      (esküszöm, kevés nehezebb dolgot tudok, mint a 'szülőnek lenni' projektet... - megvegyem/ne vegyem/dög drága/utálni fogom/imádni fogja... )

      Törlés
    3. az, rablás. :(

      (én, amikor még nem voltak gyerekeim, azt hittem majd sétagalopp lesz a gyereknevelés. hát elég jókat koppanok...)

      Törlés

A robot kikapcsolva.