2015. október 18., vasárnap

Töprengés az idő múlásáról (még mindig)

Semmi különbség a dizsi* és a gigantus játszóházak között. Pontosan ugyanúgy purcannak ki a hangszálaim az üvöltéstől, ha beszélgetni szeretnék. 

Tegnap voltunk egy förtelmesen hangzavaros játszóházban egy szülinapi partin, és fél órán belül éreztem, hogy végem van, de ki kellett bírni három órán keresztül. Persze a gyerekeknek meg sem kottyant. Igaz, amikor még dizsibe jártunk, úgy 200 évvel ezelőtt, mi is jól bírtuk. Akkor mentünk haza a dizsiből, amikor már pirkadt vagy felkapcsolták a villanyt, azt üzenve, hogy húzzunk haza. A gyerekek előtt, hét (óbazz, ezt még kimondani is kegyetlen) szóval hét évvel ezelőtt éppen nem napfelkeltéig nyomtuk, hanem csak éjjel kettőig, azért az sem rossz a mai energiaszinthez képest. Tegnap tíz előtt aludtam, holott hétvége van. 





* de most komolyan, ma mit mondanak a fiatalok, ha diszkóba mennek???




7 megjegyzés:

  1. Mindig mosolyognom kell, ha kiejtem a diszkó szót a számon, de én se tudok jobbat :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ők már nem mennek...:D Itt a környékünkön sok éve nincs "diszkó". Van néhány szórakozóhely ahol lehet táncolni is egy mini részen aztán ennyi. Leginkább a nevén nevezik a helyet.A "diszkó" szót nem is hallottam 10 éve....:D

    VálaszTörlés
  3. szerintem manapság nem hogy a diszkó, de még a buli szó sem használatos, kérem tisztelettel a menő (haha) unokatestvérem (23) mindig azt mondja, hogy lemegyünk partizni. lemegyünk. :D
    jó, és akkor nekem meg ilyenek csúsznak ki a számon, hogy mulatni. lehet, hogy én is öreg vagyok? (24)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állati, nagyon tetszik! Köszi, hogy szóltál! :)

      Te azt mondod, mulatni, de vajon, ha én azt mondanám egy fiatalnak, hogy bálban voltam, megértené? :D :D

      Törlés
    2. Nálunk még mindig az dívik, hogy bulizunk ma? Menjünk bulizni,. Bár hallottam már a csapjunk szét magunkat kifejezést is. Jaja, hogy a 'na zuzzunk ' -ot el ne felejtsem :)

      Törlés

A robot kikapcsolva.