2017. május 15., hétfő

Random Trip és egyebek

Manapság egy forgatás nem több, mint fél óra. Világítás nélkül. Kíváncsi vagyok én erre, mi sül ki belőle.

Kicsit elment a kedvem a blogolástól. Ezek szerint le lehet jönni róla, mint megannyi dologról. Igaz, én nem önakaratomból szoktam le, hanem a hülye időhiány miatt. Bárcsak minden "káros" dologról ilyen könnyű lenne lepattanni.

Megvolt az idei nyár első koncertje. A Budapest Parkban voltunk a Random Tripen, nagyon klassz volt! Rendben van, hogy ott volt a nagy Kiss Tibi, de most Drapos Gergelyért vagyok oda. Mindig magával ragad az elemi erő, ahogy basszusgitározik. Őrület.





Szombaton felügyeltem kis Vikire, aki a lányom ovis társa volt, míg óvodások voltak. Kimentünk plázázni, mert volt kedvem megnézni, mi újdonságok vannak a T-home-nál. Kiderült, hogy én eddig 9 ezer forint körülit fizettem csak az internetre, most meg 8 ezer forint körülit fogok úgy, hogy gyorsabb lesz az internet és lesz 180 ezer TV-csatornám. Hm. Eddig azért nem volt rendes TV csatornám, csak az alapok (brrr, bár a Duna tud jót is sugározni olykor), mert ellenzem. Hétvégente a szüleimnél átlapozom az összeset, és alig találok valami nekem valót. De a gyerekcsatornák - belátom -, jól jönnek. Nekem pedig a Paprika TV kell, egyszerűen a mai napig kikapcsol. Aztán hátha rácuppanok valami jó kis sorozatra. Hihi, biztos lesz hozzá energiám, na ja. 

Kaptam virágot Viki anyukájától, akit nagyon szeretek, mert olyan... olyan cool. Fut, zenekarban énekel, fontos munkahelyen dolgozik, érdekes a férje munkája, olyan nagyon lazák, annyira szimpatikusak. 



Holnap jön apjuk. Ezek szerint megint nincs munkahelye. Azért ezek szerint, mert én már meg sem kérdezem, hogy éppen dolgozik-e és hogy hol. Szarok rá. Jön. Azt hiszi, mi még együtt vagyunk és visszaköltözünk hozzá. Nem értem az embereket. Sem őt, sem másokat. 
Kilenc napot marad. Remélem, zökkenőmentes lesz. Ujjakat keresztbe.

Megpróbálok újra blogot írni, mert alapvetően jót tesz kiírni magamból a dolgaimat, még ha nem is szabad mindent. Francba. :D

8 megjegyzés:

  1. zenekarban énekel :D remélem halkan!
    hát, keresztbe teszem az ujjaim, persze. a francba ezzel a pasival (is).
    J.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Együttesben, amiben vannak zenészek is, akik különböző zeneszerszámokon zenebonálnak. :D

      Törlés
  2. igen-igen, írj gyakrabban! most kattintok és megnézem a basszusgitárosodat :D

    VálaszTörlés
  3. Végre :))))
    Ujjakat keresztbe! A másikkal két baj van. Ha vannak és ha nincsenek. Persze az azt hiszik vannak, de mi tudjuk nincsenek rosszabb.
    A nem szabad mindent részre azt hiszem többen kíváncsiak vagyunk :DD
    Újabb buli időszak kezdődik? Kis Tibi istenem de jó pasi!

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.