2019. szeptember 24., kedd

Lumbalpunctio

Nem fájt, köszönöm a lekvárt!

A fiatal doki avatkozott bele a gerincem intim szférájába. Rendkívül ügyes volt. Meg is mondtam neki, hogy féltem, mint az elefánt az egértől, de ez szuper volt, teljesen kibírható. A darázs ennél sokkal kegyetlenebbet szúr.

Most aztán 24 óra vízszint (holnap reggel 9:47-ig). Szerencsére pisilni majd kimehetek. Majd. De már feszít. Sokat kell innom. Hát hiszen pótolom kell a levett agyvizet. De azért nem 3 litert vettek, mint amennyi folyadékot meg kell innom ma.

Képzeljétek, ma jött egy önkéntes nővér, négy éve dolgozik itt önkéntesként. Olyan kedves, csinos, bordó virágos blúzt visel és  bordó nővérkötényt, nagyon finom, ízléses. Segít, betakart, vérnyomást mért, ágyneműt húz, hoz teát (mert én most csak heverészhetek).
Hogy mik vannak?!? Ugye? Csodálatos! Ugye?

9 megjegyzés:

  1. Nagyon! Annyira tiszteletre meltoak az ilyen vegtelenul onzetlen emberek! A lanyom (17) onkenteskedik itt (UK) egy dementia otthonban, mint "szabadido szervezo". Foleg beszelgetnek meg programokat talalnak ki a bent lakoknak, mint lufi bajnoksag agybol... stb. A lany meselt egy nenirol aki mar 9 eve bejar ugy heti 35 orat az otthonba onkentesen, szinten szorakoztatni a bent lakokat. Egykor ott halt meg a ferje es azota bejar. En is arra gondoltam, hogy mik vannak? Amugy meg remelem nem lesz baj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, 17 évesen ez fantasztikus szép tőle. Le a kalappal!!! ❤️

      Törlés
    2. Eloszor is most olvastam a hireket, phew! szuper! Masodszor, bar a lanyom jo fej es belevetette magat meg minden, de legyunk oszintek a helyzet hozta a dementia otthont. Orvosnak keszul, s ahhoz hogy felvegyek nem eleg kimagaslo tanulmanyi eredmeny, hanem bizonyitani kell az elhivatottsagot is az interjuvokok elott. Tobbek kozott onkentesseggel. Persze azert meg mindig buszke vagyok, mert lelkesen csinalja, es sokat tanul bar idonkent nem kamaszoknak valo dolgokon megy at.

      Törlés
  2. Hős vagy - ráadásul milyen vicces hős :) folyamatosan drukkolok!

    VálaszTörlés
  3. En is nagyon drukkolok, ismeretlenul is, hogy minden a leheto legjobban alakuljon! Es bamulom a hozzaallasodat!!

    VálaszTörlés
  4. _Majdnem_ kedvet csináltál hozzá ☺️

    Szeretnék én is ilyen elhivatott lenni, mint az emlegetett önkéntes, de még egy állatmenhelyhez sem mentem el végül, mert annyira nagyon hangsúlyozták, hogy akkor ezentúl tutira mindig mennem kell, hogy végül nem is mentem. Biztosan sok csalódás érte már őket, de engem ezzel a holtodiglannal elijesztettek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ☺️ Nehéz, nehéz. Akarod, akarod, de nem mindig tudnál menni. Én értem a szitut.

      Törlés

A robot kikapcsolva.