2016. december 12., hétfő

Mindenki hülye, csak mi franciák nem

Melinda kérésére. :)

Csak tapsifüles van.

Nagyon fáradt vagyok. Tudom, elcsépelt. Mindenki piszkosul fáradt ebben az időszakban, hiszen szeptember óta csak teperünk megállás nélkül. 

Vasárnap reggel 8 helyett fél 9-kor indultunk Olaszországba. Z. felvett a lakásomnál, aztán még felvettük Dani babát Biatorbágyon. Dani baba egy 25 éves mérnök fiú, minden munkáltató álma. Okos, érdeklődő, cuki srác. Egész nap zárkózott volt, aztán egyszer csak megnyílt és két nap alatt összehaverkodtunk. Z azt mondta, életében nem dumált ennyit Dani baba, mint az utazás alatt. 

Az első este egy álomszép hotelben háltunk meg. A vacsora a szembe trattoriában volt. Egy kis szutyok étteremben, ahol csak két asztal volt fodlalt. A miénkkel együtt. Aztán egyszer csak megtelt az egész étterem, és alig győzte a személyzet. Pizzát ettünk, finomat. Én ittam egy peoseccót is. Nem szeretek alkoholt inni, de ez finom volt.

Másnap munka. Na jó, holnap folyt.köv. Kipurcanok. Nem tudok írni. Itt van apjuk. Vasárnap érkezett. Az olasz céghez tartottunk, amikor mrá mittomén miért, de messengeren írkált, hogy milyen egy fasiszta ország ez a Magyarország. Így kellett volna dolgoznom, hogy belém állította az ideget. Ja, emlékszem, a gyerekorvos volt a hülye, naná. Ezért az egész ország fasiszta. Most meg ő betegedett meg és megint mindenki faszfej volt. A bőröndjét ma összerakta, ugyan nem tudja még, hogy mikor megy vissza bezzegországba, de már nagyon unja itt. Valószínűleg nem bírja ki karácsonyig. A gyerekeknek mit mondjak? Dolgoznia kell menni? Nem, nem fogom mindig tolni a szekerét és hazudozni a gyerekeknek. 


Tapsifüles... Azt olvastam a google pszichopletykalapjában (hány szó?), hogy tilos róla írni, túl kicsi a világ, nem kellene a tűzzel játszani. 

Holnap megpróbálok rendesen írni. Addig pedig aludjunk.

1 megjegyzés:

  1. Köszi! Nagyon nagy örömmel töltött el az első sorod! :))
    Úgy tűnik elbűvölöd a pasikat a személyiségeddel.

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.