2017. augusztus 1., kedd

Róka voltam

Nem is tudom, honnan kezdjem. Állandóan eltűnök, de meg tudom magyarázni. Sok a munka, nem marad idő blogot táplálni. Így viszont ne csodálkozzak, hogy nem 400 ezer az olvasótáborom.

Kezdjük a mozival. Vasárnap megnéztem ötödmagammal a Szerelmes SMS c. német filmet. Egy igazi jó kis európai limonádé. Nekem tetszett. Minden nő ilyen romantikus megismerkedésre vágyik a szerelmével. Na jó, ahogy indul a film, arra senki. Nem mesélek ennél többet, hátha valaki meg akarja nézni. Legyen elég annyi, hogy Nora Tschirner színésznő nagyon nagy karakter, de a többiek is!

Az a helyzet, hogy főfészekhaj mindig is érezte (vagy olvasta például a messengeremet? a blogomat?), hogy létezik a mellékvágány fészekhaj, és addig-addig faggatott, mire feladtam és elmondtam neki az igazságot. Visszajött a nyaralásból és érezte, hogy nem voltam hűséges (muhaha, bagoly mondja bögölynek, hogy hülye bögöly dögölj meg, ja nem, a verébnek mondta, hogy nagyfejű, ezen tényleg csak röhögni lehet).
Nekem van egy elvem, mégpedig az, ha vaj van a fülem mögött, a végtelenségig tagadni kell. Erre tessék, nem bírtam tovább és elmondtam neki. Ő meg (főfészekhaj) csak arra kért, hogy legyek vele őszinte, mert így hogy?!?! Mondja ezt ő, aki nem őszinte a feleségéhez. A feleségéhez, aki 22 éve a felesége. Megáll az eszetek, ugye?
Én már nem is tudom, hogy mik hangzottak el, de állítom, mind az abszurd humor kategóriába tartozott. Frissiben kellett volna leírni ide, de már nem emlékszem mindenre.
A lényeg, hogy mindkettőnk szívéről lekerült a teher. Az én szemeim már nem bánatos kiskutya szemek többé. Miért, miben reménykedtem, hogy majd elválik és összeköltözünk, élünk boldogan, míg meg nem halunk? Hiszen ezt én sem akarom, és ezt tudom is, hogy nem akarom.
Neki azért esett le a kő a szívéről, mert végre őszinte voltam a kis herceg ugyan megszelídítette a rókát, de így már nem tartozik felelősséggel érte. Vagy az a rózsa volt? Mindegy, 1:1 a meccs állása. Én féltékeny vagyok a feleségére, ő féltékeny a másodfészekhajra. Isteni, ugye? :D



"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."

7 megjegyzés:

  1. Nora Tschirner nekem a Maffiózó vagyok drágám óta nagy kedvenc.

    A férjekről meg csak annyit, hogy az enyém vagy 2-3 éve nem ér hozzám, szerinte ez teljesen rendben van, nem tenyészmén ő, mit képzelek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ismerem ezt a filmet, de látni akarom abban a karakterben is!

      Nagyon jól esik, hogy ilyen nyíltan megírtad a helyzeted. Hogy ilyen is van (nem, mintha nem ismerném ezt a szitut is...). Köszi!

      Törlés
    2. Lehetséges talán, hogy Bezzeg-nél ejtőernyőzik a férjed..))DD

      Törlés
    3. Kizárt dolog, az egyik nem nős, a másik meg a nejét is. :)

      Törlés
  2. Jól nyomod :D fészekhajak, fészekaljak, gólya?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne fesd az ördögöt a nagyszoba falára! :)

      A maradék eszem még megvan, szó sincs felelőtlen szexről!!! ;)

      Törlés
  3. Bezzeg, ti vagy örültek, vagy örülten szerelmesek vagytok főfészekhajjal. :))))
    Elhalkult a segélykiáltás, mindketten elfogadjátok a mellékirányokat?
    Dehogy jutottam el megnézni a filmet,őrült hajtás, amit megfejel a szabadság időszaka. Pisilni nincs idő :( Este hullaként vár a párnám.
    Várjuk fészekék folytatását hasonlóan kritikus, ám olvasmányos formában.
    Judit

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.