2017. július 4., kedd

Fontossági sorrend


1. második gyereke
2. első gyereke
3. felesége
4. gyerekek hobbija 
5. anyja
6. apja
7. anyósa
8. gyerekek iskolája (tanulmányi eredmény, fakt, ünnepségek, köröm tövig lerágása, hogy jaj, ov és az ő munkaalapú társadalma beleköp a levesükbe. Ja, pont az ő levesükbe kizárt, hogy bele tudna köpni, abszolút nem értem az ilyesféle nyaffnyaffokat)
8. munkahelye 
9. apósa
10. telken fűnyírás (jó, ezt csak hétvégén, amikor eredendően is a pálya szélén ülök a kispadon)
11. akváriumi halaknak haleledelt (tubifex?) beszerezni nyaralás előtt, OMG
12. én

Egyszer leírtam neki ezt a ponthalmazt, amikor a 11. petty mittomén' mi volt éppen, lehet, hogy új vívósisakot kellett venni a gyerekeinek, vagy valamelyik gyerek kis barátját elhozni partizni, vagy a feleség barátnőjének volt valami hasfájása és oda kellett elugrani, amire nekem begőzölt a fejem, hogy én a 180.000 pont vagyok, amin ő persze felháborodott, hogy nem is. Azt mondta, hogy a 4. és az 1. közt ingázok. Cö-cö, hát na, jó lesz az 12.-nek is. Ez az igazság. Nincs mit szépíteni. Hiába mondja azt, hogy így még soha senkit, ennyire még soha senkit. Még az is lehet, hogy elhiszi önmagának, és ilyet még nem pipált. De én nem most jöttem a háthúszassal. Röhögök. 

Jó nagy hülye vagy Bezzeg! :D

Jó, jó, tudom, hiszen én mondtam ki, neki is és mindenkinek a környezetemben, hogy nem megyek bele semmiféle hivatalos kapcsolatba. Akkor most mire fel picsogok ezen a 12. helyen? 

11 megjegyzés:

  1. Basszus hideg kiráz, de ismerős, ismerős?! konkrétan tudom, hogy hogy landolok ezen a pályán a legalább 12. helyen.
    Azt hittem ilyen hülye is csak én vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Ideje kilépned ebből a történetből. Olyan varázslatos a faszival lenni?! Megéri a lelki kín a testi örömökért?
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edit, tudom. ;( De az én hátamon fát lehet vágni, szinte mindent kibírok. Sőt, most pl. röhögök a helyzeten: guppik kontra Bezzeg. :))))))))

      Törlés
  3. Minden szerszám :))) kicsorbul, így a favágást egyre nehezebb kibírni. Ne légy áldozat!
    Edit

    VálaszTörlés
  4. Igazából tudom, hogy teljesen igazad van.

    Szerszám :))))

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Már kétszer szakítottam vele az utóbbi két hónapban, egészen jól haladok, nem? :D :D

      Törlés
  6. Meggyőztünk? :))
    Megerősítésre vártál tőlünk az igazadban?
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edit, nem tudom, vajon ez már az? Segélykiáltás? Hogy emberek, döntsetek helyettem? Szóljatok rám, hogy hülyevagybezzeg? Nem tudom. Azt állítom, hogy bírom, de közben nem? Azt állítom, hogy kell egy digidugó (Sex and the city), közben meg fülig szerelmes vagyok? Nem, szerintem tisztában vagyok a dolgokkal, ez csak egy illúzió, egy parasztvakítás, én is és ő is kamuzunk, még ha azt is mondjuk, hogy így még soha senkit ennyire. Ő nem fog mellettem dönteni (hiszen az elején megmondta), én nem akarok új pasast beengedni a gyerekeim életébe. A pávatánc meg folytatódik. Áh, a franc tudja mi ez.

      Törlés
  7. Szerintem (bár nem ismerlek) segélykiáltás. Neked kell tudnod, használod a megnyugtatásodra vagy több annál. Ha utóbbi, akkor rúgd ki. (Szerintem)
    Edit

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.