2017. április 20., csütörtök

Smink - csattanóval

Ugyan időben felkeltem reggel, mégis sikerült elszúrnom az időt. 7:35-kor tekintettem újra a telefonomra, akkor viszont már rohannunk kellett, gyorsan cipő, gyorsan kabát, nyisd az ajtót, induljunk, csipkedd magad, hol a csizmám?

Így történt, hogy a kislányomat időben sikerült leadni az iskolában 7:45-kor. Autóval mentünk, mert a körúton pont felénk javítják a villamossíneket, káosz van, az eső is zuhog. Egészen hihetetlen,  hogy sikerült időben odaérnünk, és még parkolót is simán találtam.
Aztán a fiamat is leadtam az óvodában, még a virágpalántát sem felejtettem otthon, még a zöld pólót sem, ma van a Föld napja.

Viszont sminkelni már nem jutott idő otthon, ezért - miután mindkét gyerektől "megszabadultam" -, bementem az ovi mosdójába és jól kipingáltam magam. Smink nélkül nem szeretek emberek közé menni, csak a legritkább esetben. Semmi különös, csak a kezdődő öregségi májfoltokat tüntetem el, valamint az albínó szempilláimra festek szempillát és kontúrt, kis pirosító és az elmaradhatatlan rúzs.

Így már bátran mentem beíratni a kisfiamat az iskolába és bátran jöttem be dolgozni. Kizárt dolog, hogy a kollégáim megláthassák a lárva ábrázatommal!

9 megjegyzés:

 1. Nema', hogy MEGINT felújítják a villamossínünket??
  (Sminkkel ugyanúgy vagyok, mint te, mínusz a rúzs. De epp a minap vettem egyet)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Most itt. Tavaly az Oktogon volt soron.

   Az én rúzsom nem feltűnő, de kell. Szeretem.

   Törlés
 2. Még életemben nem kentem tartósan magamra semmit rúzson kívül, de az is lenyalódik egy órán belül.

  Sokáig piszkált ez a dolog, hogy kellene, meg nőiesség, de ilyenkor meg röhögök kicsit, hogy úristen csupasz arccal kellemetlen emberek közt lenni? Miért, mit látnak :) De értem én, csak önigazolok :)

  VálaszTörlés
 3. Én, ha nem kenem ki magam, lárva vagyok. Kikenve pedig normális humanoid. Nem dögös, nem profi smink, de ennyi kell. :))) Alapozó, szemceruza, szempilkaspiral, pirisito,rúzs, csak órák mennek el vele, áh, semmi extra. :))))

  VálaszTörlés
 4. Még ilyenekre is számítanom kell hamarosan, hogy ÖREGSÉGI MÁJFOLTOK? És még a neve is milyen ronda:(.

  😉☺️

  VálaszTörlés
 5. A kezemen még nincs. Jól állok. :)

  VálaszTörlés
 6. de melyik a csattanó? és sminkkel feljavítva majd érteni fogom?

  VálaszTörlés
 7. Normális ember nem az oviban sminkel. Ez a csattanó. :)

  A sminkelt emberek hulyebbek az acqua e sapone emberektő. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. asszem furán néznének az oviban, ha besurrannék sminkelni :D még jó, hogy nem szoktam (bár nyilván kéne)

   Törlés

A robot kikapcsolva.