2015. március 3., kedd

Ócska pletyka

Van egy okos rokonom és annak egy butácska felesége. Tudom, hogy egyáltalán nem szép dolog ítélkezni, itt és most kellene befejezni, sőt ki kellene radírozni az eddigieket is, de mit csináljak, el akarom mesélni, pletykás vagyok, jobb is, ha nekem nem mesél senki semmit, de ne is beszélgessen velem, mert aztán itt fogom kifecsegni. Tekintet nélkül a személyiségi jogokra.

Ez a szerzett nőrokon azért kapta ezt a nem túl hízelgő jelzőt tőlem, mert... röviden: irigy vagyok. :D

Arról van szó, hogy van neki iPhoneja (mittomén melyik féle, de nem a régi, nekem meg nincs), de minek? Beszélgettünk, beszélgettünk, szó szót követte még a Charlie Hebdo idején. A kóser boltnál elakadtunk, mert nem tudta, mit jelent (az, hogy kóser). Többen ültünk az asztal körül, volt, aki azt mondta, az csak egy vágási technika, én meg próbáltam brillírozni. Addig-addig, míg kimondtam, tegyen igazságot a wikipédia (hogy ne mindig a googlellel viccelődjek). Én mostanában nem vagyok valami népszerű ember a körükben. Az elvált státusz száműzetéssel jár, ennél fogva nekem még azt sem hitték el, hogy nemcsak Párizsban, de Budapesten is van kóser bolt, a pikkelyes állatokról szóló értekezést meg sem hallották, nem nagyon kaptam szót. A lány megkérdezte urát: "nekem van olyanom?" (wikipédiája).

Azért is vagyok irigy, mert ő például kétszer is jól ment férjhez. Én meg egyszer sem. Olcsójánosokkal ő nem üzletel. Értitek. Ráadásul a második férje még tanult is.

Aztán még azért is, mert neki 40 évesen, két gyerekkel is rendes 18 évesek is megirigyelnék típusú betonmellei vannak, nem ilyen 78 éves lógósok, melyek a térdemig érnek. Értitek.

Jó, hát a megrajzolt szemöldökei nem tetszenek, az már végképp szürreális.

A kislánya, amikor nálunk járt, megkérdezte "Macskának még saját szobája sincs?!?!?". Pfff. (De van, csak egyelőre az a gardrób, tehát még sincs.)

Macska persze még nem tudja, hogy ő a nagyobb ász, mert beszél franciául is és nem affektál.


10 megjegyzés:

 1. pletyka akkor lenne ha meg lenne nevezve az adott perszóna, így meg csak egy történet és gondolatok :D Példa pletykára: "Jaj tudjátok a Gizike a B5-ből azt mondta..."

  VálaszTörlés
 2. Igazad van.

  De ha például éccsanyám elolvasná, akkor azonnal tudná, hogy kiről van szó. Így meg olyan érzésem van, hogy ki is füstölöghettem magam meg nem is árultam el teljesen, hogy kiről van szó.

  Sajnos menthetetlenül szeretek pletykálni, tiszta öreganyám vagyok.

  VálaszTörlés
 3. Mi lett az első férjével? Ha elváltak, akkor mégsem ment olyan jól férjhez, nem?

  VálaszTörlés
 4. Boldogok a lelki szegenyek....pffff. Son ilyet ismertem anno...es meg nekem volt kisebbsegi erzesem...a rosszindulatu es buta embereket utalom. Aki egyszeru, de jo lelku, teljesen rendben van. Franciaorszagban is fellelhetoek sajnos ilyen emberek...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem inkább a buták idegesítenek. (Őőő, úgy értem, a hozzám képest buták, mert jómagam is lehetnék okosabb... vagy szebb. :D )

   Igazi rosszindulatúakkal azt hiszem, most nem vagyok körülvéve. Azt hiszem.

   Törlés
  2. Post irtam egy jo hosszu kommentet es veletlenul kitoroltem�� A lenyege az volt, hogy hihetetlen h Magyarorszagon meg divat az ilyen "Bimbo" csikszemoldok, mucici, sminktetko, izlestelen, kozonseges, mukorom, i phone, szolisargasag, kigyurt pasi, nyavogas, 0 agy....nem ertem:azokat a ferfiakat, akiknek ez tetszik...ez a 90-es evekben ment nagyon....szerintem most mar gaz....akkor is az volt��

   Törlés
  3. Aha, szerintem is ciki ez a "túltuningolás". A csaj barátnője még nála is durvább, agyon van szoláriumozva, az ő szemöldöke nem szürreális, hanem ... szó nincs rá. Teljesen műbaba. És hozzá, ha akarom, ha nem, rázendítenek és cigányoznak.

   Törlés
  4. Mrrrrd! Erre en sem lennek kivancsi�� Van olyan ismerosom, aki itt el Bezzegorszagban☺ egyebkent aranyos es jo fej, Magyarorszagon o is ilyen Bimbo stilusban nyomult, de itt gyorsan leszokott rola mert ciki, es beszolnak a "fiuk" az utcan. Azota teljesen mashogy nez ki es sokkal jobban, mert termeszetesebb. Azert szerintem a legtobb csaj foleg Bpesten nagyjabol ugy oltozik mint az itteniek, a szilveszteri muri alkalmaval pl. a szorakozohelyen szerencsere csak nehany Barbie-t lattam.

   Törlés

A robot kikapcsolva.