2018. február 9., péntek

Csak állok és várok

Nincsenek izgalmas álláshirdetések. Várok.

A munkahelyem is unalmas, uborkaszezon van. Várok.

A gyerekeim farsangi bulija az iskolában rendben lezajlott, őrült jó jelmezek kerekedtek az egy héttel ezelőtti fantáziátlan ötletekből. Eredetileg lett volna egy kutya és egy cowboy, ehelyett lett egy fagyis lány, hála a sógornőmnek, aki biztosított minden kellékről, tölcsér, DIY fagyis tálca, műfagyi (habcsókból), fagyis ember valódi védősipka stb., és egy kigyúrt tigris, ami a kis unokaöcsém jelmeze volt, így picit kicsi is volt a fiamra, na de legalább nem nekem kellett cowboy rojtot varrni a batman alapruhára, elég ügyetlen vagyok, örültem, hogy megúsztam.
Nálunk nem lesz síszünet, jöhet a húsvét. Várok.

Ugyan nem vagyok Bálint, de kíváncsi vagyok, gondol-e majd rám valaki aznap. Én szeretem ezt a fajta giccset is, szóval egy szál virágot igazán nem utasítanék vissza. Várok.

A gyerekeim apjának még mindig nem sikerült elcserélnie a repülőjegyét másik időpontra. Várok.

Február 17-én jönnek Vera barátnőmék három napra Budapestre, nálunk laknak majd. Nagyon várom.

Legesleginkább a március 15-ei hosszú hétvége hoz lázba. Várom.

Muszáj szemüveget csináltatnom, mert csúnyán összetörtem az előzőt (bocs, ha már meséltem!). Egyik éjszaka szimplán rátérdeltem, amikor megnyekkent az egyik gyerekem. Bemásztam hozzá megbizonyosodni, hogy minden rendben van-e, és amikor másztam vissza a saját helyemre, reccs. Megjavíthatatlan. A garancia is lejárt, naná. Kíváncsi vagyok, sikerül-e valami nem kancsalítót csináltatnom. Várok.

Indokoltnak látom farmergatyát is vásárolni, mert egy hét alatt tönkrement mind a három. Az egyik eleve csak otthoni használatra volt már alkalmas, de hogy a másik kettő egy hét leforgása alatt lyukadjon ki... hallatlan! Kell egy kis "énidő", mert gyerekekkel vásárolni menni nem szokott zökkenőmentesre sikerülni. Várok.

Végül kaptam jegyet az Egyasszony c. színházi darabra. Meglehetősen kétségbe voltam esve, mert decemberben néztem utoljára, és teljesen telt ház volt minden előadásra. Mérges is voltam magamra, hogy várok másnak a válaszára, mert ugyan jelezte, hogy szeretne jönni velem, de aztán mégis húzta az időt (ettől megőrülök), le is maradtunk az összes jegyről, de aztán addig-addig rugóztam, míg találtam kettőt.
Azt a könyvet én 1,5 nap alatt elfogyasztottam, naná, hogy kíváncsi vagyok a színdarabra is. Várom.

Más pletykám nincs mára.






2 megjegyzés:

  1. Februári levertség tipikus tüneteit produkálod. Ne hagyd el magad, a sorsod a te kezedben van.
    Ez utóbbi akár egy kínai szerencsesütiben is megállja a helyét :)
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Szerintem is. Szerencsére most jobb. Valószínűleg a havi hormonok vicceltek velem... :D

      Törlés

A robot kikapcsolva.