2017. október 24., kedd

Általános női nyafogás

Ma reggel a kolléganőm, akivel tornázni járok az iskolai nyári szünetek alatt, megkérdezte, hogy az őszi szünetben megyek-e vele tornázni. Rávágtam, hogy naná, mire a másik kolléganőm, a józan életű, finoman jelezte, hogy pénzkidobás az ablakon egy héten át tornázni menni, miközben mindannyian tudjuk, hogy amint újra elkezdődik az iskola, én nem tudok többet rendszeresen járni. Igaza van. De nem is ez szomorított el, hanem az, hogy a nyári tornába járáskor egyetlen egyszer sem kapott el a flow, de még a csí sem. Egyetlen egyszer sem okozott örömöt. Pedig azelőtt, például még tavaly, igenis előfordult. 

Nagyon várom már, hogy mikor kap el megint a vágy, hogy rendesen lefogyjak. Egyszerűen nem jön. Pedig radikálisan változtatni kellene az étkezéseimen, mert katasztrófa, amit művelek. 

12 megjegyzés:

  1. Ez a fogyókúra nálam is elsősorban elhatározás kérdése. De olyan nehéz így, hidegben, sötétben, amikor az ember legszívesebben téli hájat növesztene...

    VálaszTörlés
  2. A radikális fogyáshoz kis lépések kellenek, egyébként nem működik a dolog. Januárban kezdtem napi 100 kcal-val csökkenteni a napi adatokat. Ettől nem leszel éhes, de könnyű betartani. 1 kg zsír =3.000 kcal, így egy hónap alatt 1 kg-ot fogsz csak fogyni, de iszonyú könnyű fentartani. Most járok ott, hogy minden lotyog rajtam és muszáj új ruhákat venni, mert iszonyú hülyén nézek ki.

    VálaszTörlés
  3. Tamko, ráadásul olyan könnyű a téli ruhákkal eltakarni a téli hájat. Brrr! :D

    Ms. Merylla, nincs időm számolgatni... pontosabban csak neki kellene állnom végre! :(((

    VálaszTörlés
  4. Új pasi kell, máris lesz motiváció ;)))
    Edit

    VálaszTörlés
  5. Úgy néz ki, megvan a következő rajongóm. Még hezitálok.

    VálaszTörlés
  6. Némi morzsát dobhatnál nekünk :))
    Edit

    VálaszTörlés
  7. Az olasz munkatárs elég erősen hajt, cuki, cuki, de van három dolog, ami miatt nem volna szabad belemenni.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem többen felkaptuk a fejünket, várjuk a részleteket :))
    A valamilyen hajúakról (bocs, nem keresek vissza) is.
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A főfészekhaj megvan, de nagyon marjuk egymást, mindenen balhézunk. Ő féltékeny, muhahaha.
      A főnyereményfészekhaj nincs meg, egyre ritkábban ír.
      A talján is nős, persze előadta, hogy éppppppen válik, muhahah, szép az arca, de a teste nem, nagyon erős személyiség, tetszik, de sajnos olyan egyházhoz tartozik, amivel nem tudok mit kezdeni. Olyanokat mond, hogy nagyon szeretne egy ilyen erős nővel (mer' dolgozom... hm...) egy csapatot alkotni meg hasonló olvasztó dolgokat, de én ennyi idősen, ennyi tapasztalattal, két gyerekkel valahogy már nem tudok bekajálni ilyesmiket.

      Törlés
  9. Olvasva a milánói blogbejegyzést, olyan, mintha gödörben lennél. Nem védem főhajat, de nagyon szimpatikus lehetsz neki, ha együtt akart aludni. Eddigi pasijaim közül mindenki a lepedőt akarta összegyűrni és pár kedves mondat után lelépni. Nem érzi rajtad a bizonytalanságot? Vagy a másik kettő miatt nem érzi veszélyben a szimpatikus nő szívében (és máshol) elfoglalt helyzetét? Na, most védem főhajat?! :)))
    A taljánnak ne dőlj be, minden pasi válik :)))
    Apropó, főhaj válik?
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a hormonháztartásomtól függ mindig, hogy éppen gödörben vagyok, vagy hol. :D Mondjuk, amikor behúzhatok egy sikerstrigulát a munkában, akkor hiába minden kísérletező negatív hormoncsepp, nem tud legyőzni.

      Igazából még mindig arról van szó, hogy én köszönöm szépen, de hozzám ne költözzön senki férfi és én sem költözök senki férfihoz, valamint ő sem szándékozik elválni, nagyon jól elvan a hitvesével, ahogy ő fogalmaz, barát és társ, muhahahaha, micsoda balekság ez az az egész, hogy mégis futjuk a köröket, tiszta röhej. Persze értem én, van, amiben én jobb vagyok, a barát és társ meg nem. Oly szépen kiegészítjük egymást, mi ketten (a feleség és én), ő mos, főz, takarít, gyereket nevel, vasal, a többit nem írom le, mert nem akarok közönséges lenni, nekem ezekkel mind nincs dolgom, csak a közönséges részével. :DDD Naaa, de már igazán érzem, hogy nem tart sokáig, már olyan laza vagyok, mint a gumikígyónő a cirkuszban.

      Törlés
  10. Aha, a munkahelyi sikerek feldobnak, még a csokievős napokon is :)) ismerős helyzet.
    Mit látsz főhaj szemében, mozdulataiban a csokievős napokon? Látod ilyenkor vagy elkerül és csak a kedves napokon aktiválja magát? Ha jól értem az utálva szerelmes fázis van nálad.
    Kérdés, elfogadod-e a nő számára nehezen elfogadhatót, a lopott órákat ha te sem akarsz társat.
    Nem tudom mennyi idős vagy, de nálam a 40-es években jött elő az az állapot amiben kijelentettem, én pasira nem leszek mosónő, ápolónő, nekem csak a boldog pillanatok kellenek. A nekem boldog ;))) (a szeretve boldogok, még mielőtt valaki könnyűvérűnek hisz)
    Edit

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.