2017. szeptember 26., kedd

Hurrikán

A hétfő délutánjaim úgy néznek majd ki, hogy 15:50-kor elsunnyogok a munkahelyemről, beviharzok Budapestre, felveszem a két gyereket az iskolában, a fiamat leviszem (mert szuterénben van, ami egy ógermán szó, souterrain, azaz föld alatti rész), átöltöztetem villámgyorsan, hogy ne menjen az idő ezzel is, ott szólok néhány szülőnek, hogy szemük rajta (ismerem őket), aztán átvágtázunk a kislányomra a balettba (kritikán aluli az óra színvonala, de most nincs más, sajnos a tavalyi elköltözött, ráadásul 16 órakor kezdődik, azért az már igazán több a soknál, na mindegy, a gyereknek tetszik ez is), onnan átnyargaltam a Fakopáncs nevű fajátékboltba szorobánt venni, mert most ez nagyon trendi, onnan sajnos megláttam a nepáli éttermet és vettem magamnak mára egy kis tikka masalát, amit este meg is ettem, aztán a nepáli melletti órajavítótól vettem elemet a testmérlegbe, mert kifogyott és már gyanús volt, hogy ennek fele sem tréfa, bugyogok ki a ruháimból (szerencsére csak 2,5 kg-val vagyok több, mint nyaralás óta, ami 20 kg-val több a megengedettnél),  onnan át a törökhöz, vettem a gyerekeknek rizst és húst, hogy mire hazaérünk, csak eléjük kelljen tálalni, olyankor már farkaséhesek, onnan be az élelmiszerboltba tízórait venni a gyerekeknek. Mindezt 45 perc alatt sikerült megtennem. 

Nem ide tartozik, de állatira fáj a vállamban a stresszpont. Már tíz napja szarakszom, ezért tegnap kikerestem egy doktort az internetről, aki holnap reggel fogad. Manuálterapeuta, reumatológus és még miminden. Remélem, helyre rakja. 2012-ben már volt egy ilyen esetem, amikor becsípődött az ideg, és egy doktor egy pillanat alatt felszabadította. Egy háziorvos volt. Fel kellett feküdnöm a kezelőasztalra, kifújni a tüdőmből a lehető legtöbb levegőt, megfogott, összenyomott, a csontom reccsent és kész is voltam. Remélem, most is ilyen könnyen megy majd. 
Tegnap pont itt volt a munkahelyemen az üzemorvos, vele is konzultáltam, de sajnos elhajtott. Közölte, hogy kérjek a háziorvosomtól beutalót és menjek reumatológushoz, de számítsak rá, hogy heteket kell várni egy időpontért. 

6 megjegyzés:

  1. Újabb szuperanyus nap. :))) Mint mindegyik :/ Hihetetlen milyen jól bírod, gratulálok!
    Jobbulást a válladhoz!
    A vetélkedő pasikhoz még marad erőd? Vagy takarékra tetted magad?
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, dehogy bírom jól. Kripli vagyok, taknyomon csúszok. :(

      A pasasokról mindjárt írok egy szösszenetet. :D

      Törlés
  2. Melyik a stresszpont??? Nekem másfél éve fáj valami a vállamban :(

    VálaszTörlés
  3. A vállamban, itt:

    https://www.google.hu/search?q=trigger+pont+t%C3%A9rk%C3%A9p&rlz=1C1QJDB_enHU751HU751&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2-p3p4cfWAhUBYpoKHXxHAnsQ_AUICigB&biw=1536&bih=735#imgrc=p0qsDr062cVuuM:

    bal oldal, a nagy piros pont alatti kisebb piros pont.

    Kirecsegette, sokkal jobb lett, sőt! De ma sajnos újra fáj. Vettem, mert javasolta a doktor, a Flektor tapaszt, most rajtam van, sokat segít.

    VálaszTörlés
  4. köszi! nekem kicsit máshol fáj, de én is így jártam, hogy helyre rakták aztán kicsit később fájt tovább. most gyógytorna.

    VálaszTörlés
  5. Bízom benne gyógyulsz!
    Jöhet a szösszenet :)))
    Edit

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.