2018. augusztus 13., hétfő

Pletykafészek folyt. köv.

Piszkozat piszkozat hátán. Cenzúra cenzúra hátán. Mert nem tudom, mi fér bele, és mi nem.


A gyerekek péntek óta az apjuknál vannak, ma hozza vissza őket (anyóshoz, ahol dekkolok).

Tegnap volt a kisfiam szülinapja. Nem lehettem vele. Szerintem a gyerekek ezt nem igazán értik. Próbálom nekik megmagyarázni, hogy miért így történnek a dolgok, de szerintem nem nagyon értik.
Ahhoz képest, hogy apjuk nem állt velem szóba (úgy szó szerint, még köszönni sem köszönt), tegnap már felhívott telefonon és beszélt hozzám. Azért remélem, ma nem kéri meg a kezem egy karikagyűrűvel, hogy óh, bezzeg, gyere vissza, légy a feleségem, ugyan eddig kivert a víz a házasság intézményétől, jó volt nekem összeállni veled, mint a zsírtalan csuszának és gyerekeket csinálni, de most kérlek, legyen ásó, kapa, nagyharang, és hát tudom, hogy már másnak mondom, hogy zsötem, de gyere vissza ebbe a szép országba, ahol 10 nap alatt eddig a sok rokon és a sok rokonok sok haverjai konkrétan meg sem kérdezte, hogy te, bezzeg, amúgy te ki vagy és mivel foglalkozol, mit gondolsz az ingatlanárakról (vissza-visszatérő téma az uhh, de drága minden, uhh, hova tart a világ...), és igazából mindenki csak önmagáról fossa a szót.

Snitt.

Tegnap nem mozdultunk ki a lakásból anyóssal, mert nem volt mivel. A fiatalok elvitték az autóját még szombaton a nagy daxi ünnepségre, autó nélkül meg itt sehova nem jut el az ember. Eleve kiérni a főútra a kukoricaföldről sok idő, bár nem próbáltam, pedig lett volna kedvem sétálni egyet (igazából futni szerettem volna, megnézni, hogy tudok-e még egyáltalán, bár edzőcipő nincs nálam, papucsban meg lehet, hogy béna dolog futni), de úgy érzem, mindig itt kell lenni vele, anyóssal. Nagyon szeret beszélgetni. Zsong a fejem a sok beszélgetéstől. Pontosabban ő beszél, én figyelek. Anyós szimpatikus, mint tavaly. Úgy értem, régen nem volt szimpatikus, mert leszarta a fejem, de tavaly óta megváltozott.

Ma lehet, hogy átugrunk Spanyolországba. Shoppingolni. Brrr. Mert ott olcsóbb. Oké, egészen olcsóbb. De én nem szeretek vásárolni. Úgy tűnik, nem jutunk el bájos kis városkába nézelődni. Pedig azt szeretek.


Lehet, hogy ez sem fér bele.

6 megjegyzés:

  1. nagyon szomorú olvasni, hogy ilyen helyzetbe hoznak téged. ráadásul nagyon furcsa, hogy neked kell tenni érte (a saját szabidon odautazni és tengni-lengni), hogy a gyerekek időt tölthessenek az apjukkal.:( nagyon jó fej vagy, hogy megteszed ezt értük, érte. az exed... hát ő no comment. engem nagyon érdekelt volna a spájzos poszt is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt vagyok, itt vagyok.

      legközelebb meggondolom, hogy 17 nap szabit nem adok ilyenre. a lányom közölte, hogy jövőre máshova megyünk, slussz.

      Törlés
    2. Én kapcsolattartó Dr. Agbazara, amikor még volt rá még gyorsabb, mint álom. Köszönjük, hogy időt, hogy figyeljen rám, majd válaszolt az e-maileket, Dr. Agbazara. Úgy érzem, érzelmi újra erős. A bizalom vissza látom a jövőt, most már tisztán. Örökké hálás leszek a segítségét újra egyesíti a szerető, aki elvált, elhagyott évvel ezelőtt egy másik nő miatt. látni fogja, maga mit mond, amikor kapcsolatba, ez a nagy varázsló nevű Dr. Agbazara a segítséget: ( a g b a z a r a @ g m a i l . c o m ) VAGY ( hívás, vagy adjunk hozzá a WHATSAPP: +234 810 410 2662 ), valamint a problémákat megoldani.

      Törlés
  2. Boldog szülinapot a kisfiadnak!
    Találd meg bennük a biztos pontot, a többieket zárd ki amennyire csak lehetséges.
    A bánatot öld iróniába, sokszor segít :(
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt vagyok, itt vagyok.

      Köszönöm szépen, Edit!

      Igyekszek viccet csinálni mindenből, néha megy, néha nem. :)

      Törlés
  3. Én kapcsolattartó Dr. Agbazara, amikor még volt rá még gyorsabb, mint álom. Köszönjük, hogy időt, hogy figyeljen rám, majd válaszolt az e-maileket, Dr. Agbazara. Úgy érzem, érzelmi újra erős. A bizalom vissza látom a jövőt, most már tisztán. Örökké hálás leszek a segítségét újra egyesíti a szerető, aki elvált, elhagyott évvel ezelőtt egy másik nő miatt. látni fogja, maga mit mond, amikor kapcsolatba, ez a nagy varázsló nevű Dr. Agbazara a segítséget: ( a g b a z a r a @ g m a i l . c o m ) VAGY ( hívás, vagy adjunk hozzá a WHATSAPP: +234 810 410 2662 ), valamint a problémákat megoldani.

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.