2018. május 22., kedd

Az idei nyár milyen lesz vajon?

De gondolom ti nem arra vagytok kíváncsiak, hogy mennyi eper termett az eperföldön.


Hanem a pletykákra.


Úgy néz ki, a nyári szünetben felpattanok majd a tinderre (ha van újabb, jobb, szóljatok!). Megérett az idő, hogy körülnézzek a halpiacon. Nem, nem szakítottam én senkivel, de unom a kialakult helyzeteket. A barátnőim meg - gondolom - unják a picsogásaimat, meg nem is tudok már újat mondani, mindig ugyanaz a lemez: brühühü, a felesége, brühühü, a karrierje. Egyszerűen nincs értelme a nyávogásnak, bele kell csapni a lecsóba, muszáj kitekinteni, megismerni új embert(eket? Biztos vagyok benne, hogy nem Harry unokatesója lesz az első, aki a horogra akad). A munkahely egy édes kis család, de ellepi az agyamat a gyomnövény.


Most még nem érek rá, tart az iskola, örülök, ha kibekkelem ezt a pár hetet végelgyengülés nélkül.


Igaz, hogy elindult a koncertszezon, és már túl is vagyunk az idei első Budapest Parkon, sőt, már megvan a jegy a következőre is, de valahogy idén sem tudok rendesen ráhangolódni. Tavaly sem ment már. Pedig a Fábián Juli emlékkoncerten volt pár előadó, akitől libabőrös lettem, annyira jó volt, mégis, már nem hoznak lázba ezek a koncertek, mint két évvel ezelőtt, amikor minden csütörtökön ott töltöttük az estéket. Mi van velem? Kiégtem? Megöregedtem? Passz, magam sem tudom.



8 megjegyzés:

  1. Nah, végre pletyka :)
    A tinder, sokat szídott, de tapasztalataim szerint a leghatékonyabb módja új tapasztalat szerzésnek. :)))
    Miért nyáron? Ha megszületett az elhatározás ne habozz. Értem a gyerekek és a nyáriszünet, szabadabbak vagyunk. Azért egy-egy estét, szombatot le lehet csípni a munkás időszakban is. Ráadásul annyi a tündérek az egy patronos pasi :))
    Ne hezitálj, dobd a házas pasit (bár az ő esetében a kutya harapást szőrével nem biztos jó választás. Többnek gondolom a pasit, mint jó vele eltölteni egy órát)
    Nehéz helyzet, tudom, én is ezt az utat járom. Se veled, se nélküled. Néha megpróbálok újítani a tinderen, jön egy egy patronos, de mindig megbánom, bármilyen bénán hangzik, bűntudatot érzek. Aztán nézem az előnyét, csak a jót kapom belőle, mossa más a ruháit, én valami olyat kapok és tudok adni, ami mindkettőnk pozitív oldalát mutatja.
    De sok sikert és írj hol tartasz.
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem érek rá, amikor a gyerekeim velem vannak ilyen szingli hóbortokra. :D Az egy-egy estét tanév közben inkább a barátokkal töltöm, mintsem idegen pasasokkal. :)

      Húha, akkor te is, mint én? Priviben írsz róla, vagy nyitsz egy blogot? :)

      Törlés
  2. Nem égtél ki, fontosabbak a gyerekeid, mint a bulizás, úgy tippelem. Ebbe teszed minden energiád. Mivel egyedül vagy, így szó szerint mindent.
    De majd nyáron kitörsz. :)))
    Szerinted a pasid mikor érzi meg rajtad a kitörési szándékot?
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érzi ő folyamatosan. :D

      Törlés
    2. Nem vagytok egyszerűek :)
      Vajon mi tart mégis össze titeket?
      Na jó, írok priviben.
      Edit

      Törlés
  3. Juj, juj, a hajam nő.

    Nagy hajrá. Sok munka. Tegnap 7 órás tolmácsolás. Lóg a nyelvem.

    VálaszTörlés
  4. Néha gondolj ránk a rohanásban :)
    Edit

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.