2018. február 14., szerda

Virág, az van. Csempe a falon is van. (FRISSÍTVE)

Megérkezett a rózsa. Az a baj, hogy nem tudom, kitől. 

A recepciós szólt, hogy csomagom érkezett. (Azóta kifaggattam, hogy alá kellett-e írnia valamit, hátha kiderül valami, de se aláírni nem kellett, a futár pedig 3 másodpercen belül eltűnt.)

Nem attól kaptam, akire számítottam. Ebből kifolyólag most ő duzzog, mert ő szeretett volna virággal hódolni, de valaki beelőzte. Csak tudnám, ki. 

Nem a másiktól (aki ráadásul már nincs is). Kínomban rákérdeztem. Túl kíváncsi vagyok. Vagyunk olyan nexusban, hogy röhögjünk egyet a szituáción. ("Nyomban megőrülök, valaki meg akar dugni, csak nem tudom, ki.") 

Nem Gáspár.

Nem BB. 

Apjuktól nem merem megkérdezni. Ultra ciki lenne, ha nem ő küldte volna, és én így adom tudtára, hogy valaki próbálkozik. Hogy tudnám kimagyarázni? Ő ugyan tudja, hogy nem vagyunk jóban, de van annyira bánatos, hogy olykor még próbálkozik, hátha jóvá tudja tenni a dolgokat. Magyarul: szerintem tisztában van vele, hogy égnek áll tőle a hajam, de mégis, mintha még reménykedne valamiben, hogy köztünk lehetne valami, ne adj úristen visszaköltözünk. Ugyan nincs hova, de reménykedik. 

Egy ideje szeretek az instagramra felrakni fotókat, de nem merem kiposztolni a rózsát, mert ha a sógornőm meglátja, beköp apjuknak (hozzávetőlegesen 99,99999%, hogy nem ő küldte). Na és akkor? Áh, valahogy nincs bátorságom. Nincs kedvem a balhéhoz. Inkább eljátszom a szeplőtlen szüzet. Érthetetlen, én magam sem értem ezt a hozzáállásomat, de annyira eszetlen, amikor elgurul a gyógyszere, hogy én nem teszem ki magam annak, hogy megint azzal fenyegessen, hogy elveszi a gyerekeket. Inkább elkerülöm a konfliktust.

Valaki innen a blogról esetleg, mert múltkor írtam, hogy jól esne egy verág? :D

Egyébként szép, de...

kidobtam.

PS: fény derült a titkos rajongóra. Cicus volt az. Az ex kolléganőm. Tavaly macaront kaptam tőle, igazán eszembe juthatott volna, hogy ő volt az. :D Miután elküldtem neki a fotót, hogy kidobtam, felhívott, hogy na nehogy már! Azonnal vegyem ki a kukából. Nem értettem. Aztán rávezetett az igazságra... :D

15 megjegyzés:

  1. ááááá, nem mondod!! :))) ezt ki kell deríteni! Nem tudod a rendelést valahogy felgönygyölíteni? Nincs rajta semmiféle jel, címke, márka, akármi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi. Semmi cetli. A recepcióst is megkérdeztem, hogy ki volt az (egy sima srác, idegen), nem kellett aláírnia valami átvételi elismervényt? Nem. Konkrétan semmi kapaszkodó nincs. Mindenkitől megkérdeztem már, aki szóba jöhetett: a két fickót (az egyik már nincs is), és a vicces, humoros barátokat. Megőrülök. Már ott tartok, hogy kidobom a picsbe, olyan mérges vagyok. :DDDD

      Törlés
  2. Zseniálisan írsz! :)
    Ugye nem baj, ha most az a srácot sajnálom, aki duzzog?
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (szemlehunyóssmiley)

      Én is sajnáltam őt. :D (És magamat is, mert így lemaradtam az ő rózsájáról, amivel szeretett volna meglepni, de így másodhegedűsként elveszítette a nemtudommijét. :D

      Törlés
    2. Kiengesztelted az elvesztett férfiúi fiszfaszság miatt? :))
      Edit

      Törlés
    3. A másik nincs is kétszer is leírásra került. Mintha egy folyamatosan küzdelmes döntés lenne részedről.
      Egy durcás pasi kiengesztelése kisimíthatja az idegeket :)))
      Edit

      Törlés
    4. a menő fészekhaj mellett nem dönthetek, mert eszetlenség lenne. a fix fészekhaj mellett sem, persze. :DDD

      Törlés
    5. Tehát nem döntesz ;)))
      Edit

      Törlés
    6. Maradok döntésképtelen szingli. :D

      Törlés
    7. Ahhha, azt hiszem értem ;)
      (Végülis, ha megférnek egymás mellett)
      Edit

      Törlés
  3. virágot kidobni????? ne már! (oké, ha a volt főnököm próbálkozna, én is leköpném... a virágot pedig elajándékoznám...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, igazad van, de olyan ideges voltam már. :D

      Azóta újra a vázában van. ;)

      Törlés
  4. Na akkor itt az idő, h elmeséljem, hogy az egyik ismerősöm, aki egy múzeumban dolgozik, kapott egy nagy csokor virágot. Hívták a recire, h vegye át, alá kell írnia. Mit össze nyomozott, hogy ki lehet az, még a fészbúkra is kirakta, hogy milyen romi. Aztán kiderült, hogy a pasija excsaja meg akarta nézni, kire cserélte őt le a srác, így vitt neki virágot. Igen, ő volt a virágfutár lány. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a sztori sem piskóta! De mi a facér' nem a pasasok küldenek nekünk virágot? Miert a nők variálnak? Grrr! :)

      Törlés

A robot kikapcsolva.