2017. augusztus 23., szerda

Mindenhol jó, de a legjobb itthon

Tegnap befizettem az iskolai menzát. Immáron két gyerekre. Eléggé izgulok, a fiam is iskolás lesz. Aki most töltötte a hatodik életévét és kis szeleburdi. Felköthetem a gatyámat.

Annyira jó volt Franciaországban, még az is előfordult, hogy kedves emberekkel beszélgetésbe elegyedtem. Ez nekem nagyon nehezen ment annak idején. Miattam. Görcsös voltam. Befordult. Próbálkoztam én, de valahogy döcögve ment (nem a nyelv miatt). Most pedig kellemesen társalogtam több járókelővel, a parkban, Párizsban, tényleg tök jó volt. Még a végén azt kell majd mondanom, hogy a francia emberek jófejek?

Tegnap az iskolai pénztáros nővel dumáltunk legalább 40 percet. Régebben pokróc volt, de tegnap szuper volt vele. Én indítottam a beszélgetést, rákérdeztem, hogy mit sportol, ugyanis gyönyörű, szálkás, izmos, vékony a teste. Kiderült, hogy egy tök férfias sporttal nyert már aranyérmeket, és lelki trauma miatt sportol ennyit. Nagyon klassz ember! Olyan jó, hogy itthon ennyire könnyen tudok kapcsolatot teremteni.


5 megjegyzés:

  1. adnál abból a cornettóból egy harit? köszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Vettem Belgiumban csokit. Kértek? :))
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná! A csokinak nem tudok ellenállni. Ráadásul tegnap megkóstoltam a dupla csokis, kókuszos Magnum fagyit, azt hiszem, ez lett a kedvencem. :)

      Törlés
  3. Rohanok fagyit venni, úgy érzem elengedhetetlen a mai picsogós naphoz. :))
    Edit

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.