2017. március 21., kedd

Fűszeres Eszter

Nézegetem a facebookot, tekergetem, ráakadok egy vicces videóra. Fűszer és Lélek* osztotta meg. Eredetileg nagyon szeretem azt a blogot, szeretem, ahogy Fűszeres Eszter ír, szeretem a fotóit, a receptjeit. 

Az a baj, hogy egyszer, régen, nagyon régen, egy fórumtársam, akit nem is ismerek személyesen és nem is szeretek igazán, azt találta mondani, hogy Fűszeres Eszter egy (és itt mondott valami randa pletykát), és én azóta picit már nem úgy szeretem Esztert. Francba. Ennyire befolyásolható volnék? 

Úgy néz ki, nem annyira, mert továbbra is kedvelem a receptjeit, írásait, fotóit. 



Azt hiszem, rögvest megőrülök: 




* eredetileg nem nlc-s volt, ha jól emlékszem. Nem, mintha nem lenne tökéletesen mindegy, hogy melyik felületen ír.

6 megjegyzés:

  1. Pedig nyugodtan szeresd Esztert, nagyon jó fej :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom mit írhattak F.E.-ről, de így a blogja alapján szuperjó fej, sztem szeretsd meg jól újra :)) Kacsacombot CSAK az ő receptje alapján csinálok!

    (Bemutatkozom: Tamko vagyok :)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sok éve olvastam egy receptjét, ami tele volt rosszul fordított hozzávalókkal. Volt több is, de már csak a svájci sajtra emlékszem, ami ugye az angol swiss cheese, magyarul emmentali lett volna. Hogy rosszul fordít valaki valamit az bocsánatos bűn, de az nem, ha úgy posztol valamit, hogy nem is készítette el. Főleg ha gasztro blogger, mert attól hiteltelen lesz. Valahol itt elváltak útjaink és valahogy nem is jönnek velem szembe a receptjét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aúúú!

      Na jó, majd még rugózok egy kicsit. :D

      Törlés

A robot kikapcsolva.