2016. december 25., vasárnap

Vámos Miklós: Álmaimban valahol

Csomó vázlat keletkezett a tíz nap alatt, miközben nem volt időm. Most meg a TV üvölt mellettem, azt hiszem, legjobb lesz, ha éjjel ülök ide.

Azért megpróbálom.

Boldog karácsonyt a mélyen tisztelt olvasóimnak! Pláne, hogy nincsenek trollok. Igazából pedig Meggie ültetett ide. Melinda,  amikor te írtál, akkor még javában forrt a fejem, mert nem találtam a számlát, otthon felejtettem egy csomó, de tényleg csomó ajándékot, aztán nagy nehezen megnyugodtam, rájöttem, hogy ilyenkor úgyis mindenki annyi ajándékot kap, hogy eggyel több vagy kevesebb nem sokat számít.

Történt egy halom szarság, de kit érdekelnek, amikor tapsifültől kaptam egy könyvet ajándékba. Amikor átadta irtó nagy zavarba estem, nem számítottam rá. Na jó, titokban vágytam rá, mivel a gyerekeim apjától lófaszt sem szoktam kapni 2013-tól, ami akkoriban annyira rosszul esett, hogy mondhatom, ez is egy nagy bélyeg a mi kapcsolatunkon. Amikor készült visszaindulni Bezzegországba, gyorsan elment venni valami csekélységet az anyjának és az egyik tetszőleges sógorának. Nem, ezzel nincs baj. Azzal sincs, hogy engem leszar. De a gyerekeinek miért nem szokott hozni csekélységet? Legyek őszinte. Nem az van, hogy soha nem hoz, de igenis előfordult és nem egyszer. Hozzáteszem, 2015. októbertől 2016. októberig egyáltalán nem jött látogatni a gyerekeit és telefonon (skype stb) is eléggé elérhetetlen volt. De én nem erről a seggfejről róla akartam írni. Most nem.

Vámos Miklós: Álmaimban valahol. 

Először le sem esett a tantusz... Kemény cím, nem? De ne révedezzünk, mindenki marad a helyén és kész.

Aztán kaptam még egy repülőjegyet is, jippppppi! Szingli koromban olyan jó volt felülni a fapadosokra, és amióta gyerekeim vannak, fillérezgetek, de olyan repülőjegyre nem telik, hogy csak veszem a hátizsákomat, elrepülök, valami hostelben megszállok és járom a környéket. Már azt is tudom, hogy hova fogok menni.  

Folyt.köv., menne ez, csak nincs idő. Előreláthatólag meghülyülök. Majd megpróbálom érzékeltetni az elmúlt 10 nap versenyfutását az idő elől.

4 megjegyzés:

  1. A karácsony mást sem jelent mint takarítást, főzést és rohanást a szülőkhöz. Gyerekek apjukhoz, nyavalygás, mert nem akarnak, de muszáj, mert karácsony van, a szeretet ünnepe... Addig takarítás, hiszen egy egész napot otthon voltunk. Jó, nem nagytakarítás, mert érdemes kihasználni az üres lakás előnyeit valakivel aki változatosságot nyújt a gyerekek után, kisimítja az idegeket :)))
    De boldog karácsonyt mindenkinek!
    Szépen haladtok tapsifüllel a könyv címe alapján, bár ez csak érzés, hiszen nem bontottad ki a történetet ;))
    Hátizsákos hostel? Jól hangzik! Csak nem Nápoly? :)))

    VálaszTörlés
  2. Azon gondolkoztam, hogy a fene sem töltötte a karácsonyi előtti hajrát takarítással, kikérem magamnak! Aztán rájöttem, hogy francokat nem, hát még új szőnyeget is vettem, hogy teljes legyen az összkép. :D

    VálaszTörlés
  3. Bariba vágyódom. :) Pontosabban Materába, csak a repülő rak le Bariban. :)

    Tapsifülesről nem merek sokat írni. :/

    VálaszTörlés
  4. Ne hezitált, vedd meg a jegyet egy szép tavaszi napra. Olyankor ébredezik a természet ;)))
    Spec örömmel olvasnék róla, de megértem.

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.