2015. július 23., csütörtök

Semmi érdekes, csak kidumálom magamból

Tegnap egyedül voltam otthon, főztem magamnak a barna rizst, a főtt tojást, sütöttem a halat (olaj nélkül, naná), és rémesen unatkoztam, aztán pedig jól összebalhéztunk apjukkal, eléggé kétségbe estem, nem tudtam melyik barátomat riasszam, végül azt az utat választottam, hogy nem rikácsolom világgá (na majd most, itt), hogy már megint mekkora faszkalap volt. Ugyan írtam egy kis üzenetet a haveromnak, akire nem zúdítom rá a női nyervogásaimat, de ő nem vette a lapot (mitől vette volna, ha nem nyervogtam?) és elhívott koncertre, de én nem mentem, mert szarul voltam. Aztán persze kibékültünk apjukkal. Sajnos hiányzik. Aztán a ma reggeli tornán is eszembe jutottak a tegnapi dolgok és emiatt néha kiestem a ritmusból. A step padon kellett szaltózni és néha elbénáztam, nem mintha ettől összeomlott volna a világ, csak hát a tudat, hogy nem a tornára koncentrálok, hanem egy balhén agyalok... szar. 

Padödö koncert volt tegnap, ahova nem mentem el. Voltam már többször ifikoromban, ezért annyira nem sajnálom. Ezzel a haverommal még nem voltam, de lehet, hogy nem is baj, mert a legutóbbi Péterfy Bori koncerten jól elkeveredtünk, én középen üvöltöttem a Vámpírt, míg ő valahol hátul találkozott más haverokkal és oltották szomjukat. A végén megtaláltuk egymást, de hiába, mert a havernak kampec volt. 

Luca még mindig keres. 

6 megjegyzés:

  1. A "volt" parod tudja egyebkent mit akar? Ameddig ez az ugy le nem zarodik igy vagy ugy, nem fogod tudni elengedni magad, sem Luca-val sem massal :(( Ez olyan kegyetlen pszicho-jatek...nem akar veled lenni, de el sem enged...eppen kezdesz elni, jol erezni magad egy kicsit...akkor felhiv es "romba dont" Pas sympa...:((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint kiderült, akar velem lenni. Tenyleg az, pszicho-jatek. Szar.

      Törlés
    2. Es Te? Kaphat meg egy eselyt?☺ A dedinel talalkoztok, nem? Talan tudni fogjatok tisztazni a dolgokat....

      Törlés
    3. Kaphat.
      Nem, nem a dédinél, mert megint 600 km tátong a két város között. :/ Még edzem magam, hogy hogy legyen... :/

      Törlés
  2. Bocsánat, hogy pont ezt ragadom ki a bejegyzésből, de steppadon szaltózni? WOW :)

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.