2015. április 10., péntek

Nem bírom a férfiakat

Akkora fos napom volt, hogy munka után bementem a parfümériába* és miután kinyírtam a szaglószervem, megvettem magamnak egy Escada*** parfümöt. Nem bírom, ha a pofámba hazudnak, nem bírom, ha átba...vágnak, nem bírom, hogy a nőket a földbe döngölok (ugyanazért a munkáért a férfiakat nem), nem bírom, hogy csak arról van szó, hogy a férfitárs előtt meg kell mutatni, hogy ki a főkakas, négyszemközt meg cukiskodni, bocsánatot kérni. Gyerekek, én szó szerint rosszul lettem, végtelen álmosság és émelygés tört rám. 

A parfümériában dilettáns próbált segíteni jázmin illatút találni, de egy meleg fiú végül meggyőzött, képben volt, mesélt az Escadáról. Ráadásul divatos karkötőt is kaptam ajándékba (mert járt a parfümhöz). 

* annyira egyszerű vagyok, mint egy pont. Eredetileg bánatból nem szoktam vásárolgatni. Az is lehet, hogy azért vettem meg, mert végre megtehetem. Dolgozó nő vagyok, nemcsak otthon meresztem a valagamat**. Vagy az is lehet, hogy még nem szunnyadt ki belőlem véglegesen A Nő.

** a gyereknevelésre utalok...

*** virág és dinnye a vezérillata

9 megjegyzés:

  1. na, ma én se... egyiket sem... legyünk barátok :)

    VálaszTörlés
  2. Tegnap nekem is ultrafos napom volt, biztos volt a levegőben valami kozmikus gyökérség.

    VálaszTörlés
  3. Ennyit mar igazan megerdemelsz! Nekem egy Bloody Mary a mai vigasz. Szalmaozvegy vagyok a hetvegere. B elment egy baratjahoz. A baratnoim ma utaztak Budapestre, en meg itthon ulok :-(( Fel kellene avatni azt az uj parfumot a pesti ejszakaban, egy kis femme fatale ((-: En is szivesen beulnek egy jo kis helyre Bp-en ebben a szep tavaszi idoben! ((-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Vivi, ha hiszed, ha nem, már hiányoztál! :)

      Egyre jobb idő van, egyre több kedv kiülni a "presszókba".

      Törlés
    2. Nem tudtam kommentelni, besz*art a tablettem. + fogyokura -3 kg 69, 6 kg vok. Te fogyozol meg? Ha igen motivalj engem, nagyon nehez. 60 kg a cel.

      Törlés
  4. Nem tudom mi volt a levegőben, de esküszöm Ficánka is azt lélegezte, mert egész nap az idegeimet reszelte. Így félig én is csatlakoznék a "nem vagyunk kibékülve a férfiakkal" mozgalomhoz. Bahhh...

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.