2015. március 20., péntek

Varsóban (csak szólok, unalmas óvodás)

Csak egy fotót akarok mutatni. Szerintem mindenhol így kellene.

Csalafinta barátnőm saját képe. Elkértem tőle.

6 megjegyzés:

  1. Nalunk igy van :-) de gondolom egy ovononek 29 gyerekkel ez lehetetlen kuldetes. (Ja,es a gyerkok egy madzagot fogank, nem egymas kezet. Ezt mondjuk nem ertem, de biztos van benne rendszer. En a biztonsagmaniasok foldjen elek, itt semmi ilyesmi nem veletlen. Telen pl. bukosisak kotelezo az udvaron jatszashoz. Mondjuk tele is van sziklakkal, bukoban nyugodtan lehet rajtuk maszni.)

    VálaszTörlés
  2. Mar a multkor is nagyon csiptem az ovitokat, de most meg plane! :)

    A magyar oviban egesz nap oltozkodes van. Reggel atoltozes macinaciba (brrr), aztan udvari ruhaba, hogy az koszolodjon, aztan pizsama az alvashoz, aztan megint benti ruha, vegul utcai ruha. Ja, szerdankent plusz a tornaruha... Eszmeletlen! Ehhez kepest a lathatosagi melleny szerintem feludules lehetne.

    Majd fotozol nekem egy ilyen sved ovis csapatot? Ha lesz kedved! ;)

    VálaszTörlés
  3. Atoltozes? Miert? A gyerek oltozik, amikor kimegy es hideg van, vagy esik ( igen, akkor is. A kolykok elvezik az esot, az ovonok meg hosiesen kinnt vannak veluk. Persze ehhez jar az onkormanyzattol munkaruha.) A gyerek abban a ruhaban van egyebkent, amiben apja-anyja beviszi. Egyaltalan nem szokatlan a kiralylanyruhas kislany vagy a superman jelmezes kisfiu. Az en fiamnak egy Yoda sapkat kellett varrnom, fullel, gyakran abban nyomul. Az ovonoket nem zavarja, a gyerekek meg elvezik. Azt meg megerti a legkisebb is, hogy az overall ala nem fer be a tullszoknya, olyankor leveszi, ha bemegy, visszaveheti. Ruhacsere csak akkor van, ha a gyerek vizes lesz vagy bepisil. De most komolyan, ki ad pizsamat otthon a gyerekere a delutani alvashoz?

    VálaszTörlés
  4. A fotozas nem az erossegem, de ha beirod a keresodbe, hogy forskola, rengeteg kepet talalsz. Megneztem, atlagos ovodakrol tipikus kepek.

    VálaszTörlés
  5. Én sem értem, hogy miért kell ennyit öltözniük. Az egész nap egy rakás öltözködés. :/

    VálaszTörlés
  6. Barátnőm anyukája fb-on: "édes kis kukások" :D

    VálaszTörlés

A robot kikapcsolva.